TİC Holding Header
  • USD 32.332
  • EUR 35.072
  • Altın 2295.904
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Arnavutköy'de kaymakamlık binası önünde silahlı saldırı

Arnavutköy’de kaymakamlık binasının bulunduğu cadde üzerinde meydana gelen olayda bir otomobili takip eden şüpheliler, caddeyi kurşun yağmuruna tuttu. O sırada araçlarında bulunan kişiler büyük tehlike atlatırken, saldırı anı kameraya böyle yansıdı.
Arnavutköy'de kaymakamlık binası önünde silahlı saldırı
İHA - Olay, dün akşam saat 18.30 sıralarında Arnavutköy Taşoluk Mahallesi Selçuklu Caddesi üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre, bir otomobili takip eden başka bir otomobil de bulunan birkaç kişi, kaymakamlık binasının olduğu caddeye giren otomobili kurşun yağmuruna tuttu. O sırada oradan geçen bir kişi eğilerek kurtulurken, silah seslerinin yükseldiği caddeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken polis, hızla uzaklaşan saldırganların peşinde düştü. Olay yeri inceleme ekipleri ise cadde ve çevresinde incelemelerde bulundu. Öte yandan saldırı anı ve bir vatandaşın eğilerek kurşunlardan korunduğu an güvenlik kamerasına yansıdı.

Olayla alakası olmayan bir otomobilin koltuk hizasına kurşun isabet etti
Olay anında cadde üzerinde bulunan ve yaşananlar ile hiçbir bağlantısı olmayan bir araca isabet eden kurşunlar arka camdan girerek şoför koltuğunun olduğu noktaya isabet etti. Otomobil sürücüsü kurşunları fark ettiği esnada eğilerek kurtulabildi.
Yorum Yazın