TİC Holding Header
  • USD 32.326
  • EUR 35.092
  • Altın 2281.987
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Abdurrahim Albayrak'ın dolandırılması olayında yeni gelişme

Galatasaray Spor Kulübü ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak’ı dolandıran kişilerden biri daha yakalandı. Şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Abdurrahim Albayrak'ın dolandırılması olayında yeni gelişme
AJANSLAR - Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak’ın kendisini İstanbul'da bir belediyenin başkanı olarak tanıtan kişilerce koronavirüse karşı yardım kampanyası bahanesiyle 40 bin TL dolandırılmasının ardından Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğince çalışma başlatılmış, olayın iki şüphelisi yakalanmıştı.

Şüphelilerden Abdulvahap B. (36) tutuklanarak cezaevine gönderilirken diğer şüpheli Fatih Y. (39)’ye ise ev hapsi verilmişti.

Polis çalışmaları sürdürdü, 1 şüpheli daha yakalandı
Dolandırıcılık olayıyla ilgili çalışmalarını sürdüren Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğine bağlı ekipler, 22 Mayıs günü Kocaeli Hacıhalil Mahallesi Kızılay Caddesinde bir eve düzenledikleri operasyonla olayın diğer şüphelisi Barış Ö.’yü de yakalayarak gözaltına aldı. Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen şüpheli, buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Barış Ö., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ekiplerin gerçekleştirdiği çalışmalarla, Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak’ın dolandırılması olayıyla ilgili yakalanan kişi sayısı 3, tutuklu kişi sayısı ise 2’ye yükselmiş oldu.
Yorum Yazın