AK Parti Bağlar Belediye Başkan adayı Bedirhan Akyol, seçim çalışmaları nedeniyle ziyaret ettiği Bağlar ilçesine bağlı Körtepe Mahallesi’nde yoğun ilgiyle karşılandı. Binlerce vatandaş tarafından karşılanan Akyol, tokalaşarak, gösterilen ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Körtepe sakinleri, Akyol’u bağrına bastı

AK Parti Bağlar Belediye Başkan adayı Bedirhan Akyol, seçim çalışmaları kapsamında sürdürdüğü ziyaretlerine dur durak demeden devam ediyor.

Bugün seçim bölgesi olan Bağlar ilçesine bağlı Körtepe Mahallesi’ni ziyaret eden Akyol, vatandaşların sevgi seline uğradı.

Binlerce vatandaş tarafından karşılanan Akyol, tek tek tokalaşarak, gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“Belediyecilik anlayışında yepyeni bir dönemi başlatacağız”
Ziyaretlerinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Adayı Akyol, “İnşallah 31 Mart’tan itibaren hak ve adalet çizgisinde bir hizmet anlayışını şehrimize kazandıracağız. Belediyecilik anlayışında yepyeni bir dönemi başlatacağız.” dedi.

“Samimi desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum”
Bugüne kadar her platformda şehre hizmet şuuruyla hareket ettiklerini anlatan Akyol, “Bağlar’da doğup büyüyen biri olarak, ilçemi ve insanlarını çok seviyorum. Hemşehrilerime verdikleri samimi desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
OGÜNhaber