Diyarbakır’da Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası final maçında İl Emniyet Müdürlüğü şampiyon oldu, Maçı Vali Zorluoğlu da izledi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü şampiyon oldu!

Diyarbakır’da Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası final maçında İl Emniyet Müdürlüğü şampiyon oldu. Şampiyon ekip kupayı Vali Zorluoğlu'nun elinden aldı.

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri’’ kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kordinesinde düzenlenen turnuvaya 14 resmi kurum ve 196 sporcu katıldı.

08 Temmuz'da başlayan turnuva dün akşam oynanan İl Emniyet Müdürlüğü-Gençlik Spor İl Müdürlüğü final maçı ile sona erdi.

Final müsabakası sonrasında şampiyon olan İl Emniyet Müdürlüğü takımı kupasını Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu'nun elinden aldı.

Turnuva sonunda bir değerlendirme yapan Vali Zorluoğlu, turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür etti.
Vali Zorluoğlu sözlerine şöyle devam etti:

"15 Temmuz birlik ve beraberlik ruhu sporla taçlandırıldı.Gerçekten çok çetin ve zor mücadeleler oldu. Bugün oynanan final müsabakası da centilmence geçti. Çok güzel bir müsabaka izledik. Final müsabakasını kazanan Emniyet Müdürlüğümüzü tebrik ediyorum.

Etkinlikte Vali Murat Zorluoğlu'na İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, İl Gençlik ve Spor Müdürü Nüammer Uslu ile İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali eşlik etti.
OGÜNhaber