Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) kapsamında İŞKUR tarafından yürütülen "İş ve Meslek Danışmanlığı Hizmetlerinin Geliştirilmesi Projesi (IQJVC)" çerçevesinde, İstanbul Dedeman Bostancı Hotel’de gerçekleştirilen çalıştaya, Dicle Üniversitesi Kariyer Merkezi'ni temsilen Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Derya Tuna katılım sağladı.

Dicle Üniversitesi kariyer merkezi İŞKUR'un düzenlediği çalıştaya katıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Lutfihak Alpkan’ın da katılımıyla gerçekleştirilen çalıştayda, İŞKUR ile üniversitelerin kariyer merkezleri arasındaki iş birliğini güçlendirmek ve üniversite öğrencilerinin İŞKUR hizmetlerine yönelik farkındalığını artırmak amacıyla çeşitli sunumlar yapıldı.

Dicle Üniversitesi Kariyer Merkezi adına çalıştayda sunumlar gerçekleştiren Öğr. Gör. Derya Tuna, öğrenciler ve mezunlar için kariyer fırsatlarını artırmaya yönelik katkılarını paylaştı.

Çalıştay, İŞKUR’un iş ve meslek danışmanlığı hizmetleri ve üniversite kariyer merkezlerinin iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi.
OGÜNhaber