Bağlar Belediye Başkan Adayı Akyol, Meclis üyesi adayları ile birlikte Bağlar ilçesine bağlı 6 kırsal mahalle ve bir mezrayı ziyaret etti. Kırsal Mahalle sakinleri tarafından karşılanan Akyol, seçmenlerden “hizmet” için oy istedi.

Başkan adayı Akyol, kırsal mahallelerden 'hizmet' için oy istedi

AK Parti Bağlar Belediye Başkan adayı Bedirhan Akyol, merkez ve mahallelerde seçim çalışmalarını sürdürürken, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılaşıyor. Mahalle sakinlerinin istekleri ile yakından ilgilenen Başkan Adayı Akyol, ziyaretlerine; Ak Parti İlçe Başkanı Sadık Başar Gür ve Meclis Üyeleri ile birlikte devam ediyor.

Bu kapsamda Akyol, İlçe Başkanı Gür ve Meclis Üye adayları Engin Derman, Metin Bingöl, Eshat Güngörür ve Mikail Yazan ile birlikte, Özdemir, Tavşantepe, Tellikaya, Tokluca, Uzunbahçe ve Buyuransu mahallesi ile Gümüşler Mezrası’nda vatandaşlarla bir araya geldi.

Samimi ve neşeli diyaloglar yaşandı
Başkan Adayı Akyol ve Başkan Gür, mahalle ziyaretlerinde vatandaşların talepleriyle yakından ilgilenirken, gelen taleplere anında çözüm üretiyor. Ak Parti heyetinin mahalle sakinleri ile samimi ve neşeli diyalogları ise dikkat çekiyor.

“Seçimden seçime değil her zaman hemşerilerimin hizmetindeyim”
Seçimden seçime değil her zaman hemşerilerinin içinde olduğunu ifade eden Başkan Adayı Akyol “Güler yüzleri ve gönül dolusu muhabbetleri ile bizleri misafir eden tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımız sağolsunlar bizleri her zaman ilgiyle karşılıyor. Bizler sadece seçimden seçime milletimizin karşısına çıkmıyoruz. Her zaman milletimizle birlikteyiz. İyi günde, kötü günde, düğün, sünnet, hayır, cenaze her zaman sizlerleyiz. Allah'ın izni, milletimizin desteğiyle seçildiğimiz taktirde yeni projelerimizle hizmete devam edeceğiz” dedi.

Mahalle sakinleri de, Akyol ve beraberindeki heyetin ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, destek olacaklarını söylediler.
OGÜNhaber