AK Parti Bağlar Belediye Başkan Adayı Bedirhan Akyol, Bağlar ilçesine bağlı mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi. Toplantıda Kürtçe konuşan Akyol, muhtarların taleplerinin öncelikli hedeflerinin olduğuna işaret ederek, “Öncelikli hedeflerimizde yereldeki ihtiyaçları öncelikle tespit edip, bu tespitlere yönelik, projelerimizi açıklayacağız” diye konuştu.

AK Parti Bağlar belediye başkan adayı Akyol: 'Muhtarlarımızın talepleri öncelikli hedeflerimizdir'

31 Mart’ta yapılacak Yerel Seçimlere 35 gün gibi kısa bir süre kala AK Parti Bağlar İlçe Belediye Başkan Adayı Bedirhan Akyol, seçim ziyaretlerini sürdürüyor.

Ev ve esnaf ziyaretlerine ağırlık veren Akyol, bugün de Bağlar ilçesine bağlı Mahalle ve Köy muhtarları ile bir araya geldi.

AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Sadık Başar Gür ve SKM Başkanı’nın da katıldığı toplantıda, ilçeye bağlı tüm mahalle muhtarları hazır bulundu.

Toplantıda Kürtçe konuşan Başkan Adayı Akyol, Bağlar ilçesindeki mevcut muhtarlarla güzel bir toplantı tertip ettiklerine değinerek, “Bu toplantımızda yaklaşan yerel seçimlerdeki koordinasyonumuz, muhtarlarımızın talepleri ihtiyaçları, yereldeki istekleri nedir bunlara ulaşmaya çalışıyoruz. Muhtarlarımızın talepleri öncelikli hedeflerimizdir. Öncelikli hedeflerimizde yereldeki ihtiyaçları öncelikle tespit edip, bu tespitlere yönelik, projelerimizi açıklayacağız. Allah’ın izniyle bu seçimden başarılı olmamız halinde muhtarlarımızdan aldığımız yereldeki talepleri öncelik sırasına göre çözmeye çalışacağız. Bu sebeple de böyle bir organizasyon yapmayı planladık. Bu planlarımızdaki geri dönüşlerde bizim için çok önemli. Bu anlamda olumlu geri dönüşler alıyoruz” dedi.

Akyol’un konuşmasının ardından söz alan muhtarlar mahalle ve köyleriyle ilgili sorun ve talepleri dile getirdi.
OGÜNhaber