Haftanın yabancı dizisi: Amazing Stories

 
The Morning Show, See, Dickinson, Servant, Little America'dan sonra şimdi yeni bir iş olan Amazing Stories.
 
Amazing Stories, Universal Television tarafından, Steven Spielberg'in, 1980'lerin antoloji serisinden yeniden tasarlandığı ve Universal TV'nin bölüm başına 250.000 ABD Doları verdiği iddialı dizinin ilk iki bölümü yayınlandı.
 
Antoloji dizisi son zamanlarda Fargo, True Detective ve American Horror Story gibi şovlarla popüler hale geldi.
Tabi bu yapımlarda sezon sezon farklı bir hikaye anlatılıyor.
 
Her bölüm, ayrı bir hikaye anlatan diziler ise nadir yapılan türler arasındadır.
 
Ha! İngiltere'nin tekno gerilim yapımı olan Black Mirror önemli bir istisnadır.
 
Amazing Stories, Nancy Drew, MacGyver, A-Team ve Fantasy Island gibi yeniden çekilen dizilerden sonra bu en yeni retro TV dizisinin yapımcılığını Spielberg, Eddy Kitsis, Adam Horowitz, Darryl Frank, Justin Falvey, Chris Long, Don Kurt ve David H. Goodman üstleniyor.
 
Apple TV’nin, 1980'lerin ortalarında NBC ve Universal için Steven Spielberg'in ürettiği, bilim kurgu ve fantastik antoloji olan "Amazing Stories"i yeniden yaratmalarındaki sebeplerinden biri de şuymuş: Schindler'in Listesi, Er Ryan'ı Kurtarmak, E.T., Geleceğe Dönüş filmlerinden sonra, hayranları tarafından "Spielbergian" adı altında bir akım oluşmuştu.
 
Şimdi bu yeni nesil için ve bir zamanlar o akımın bir parçası olan hayranları için yeniden bu duyguyu yaşatmak adına bu proje hayata geçirilmiş.
 
Virüs nedeniyle evlerimizdeyken, biraz olsun şu zor zamanları atlatmak adına ve bu psikolojiden uzaklaşmak için, duygusal, bilimkurgu, fantastik ve keyifli olan bu harika masalları kesinlikle tavsiye ederim.
 
Ailecek izleyebileceğiniz bir dizi olmuş.
 
Herkese sağlıklı günler dilerim. 
OGÜNhaber