3 Dünya lideri, 3 maymunu oynuyor

Özellikle bu sadistler kendi halkları söz konusu olunca hukukçu edasına bürünürken, söz konusu Müslümanlar veya Türkler olunca hukuk ve kanunu unutarak, kendi kurdukları düzene göre ahkam kesebiliyorlar.

Ortadoğu’nun ve zamanın Hitleri olmak adına toplama kampına çevirdikleri Gazze’de çocuk ve kadınları öldüren İsrail yönetimine katliamları durdurun diyerek seslenen ülke sayısı neredeyse yok denecek kadar az…

Esasında İsrail'e söz söylemeye gerek yok, Kınamaya da gerek yok, artık insanoğlu insan olduğunu hatırlamalı ve sonuçlara takılmayıp, nedenlere göre eyleme geçilmelidir.

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, dünya liderleri ile istişare etmeden hiçbir cana kıymadığını ve hiçbir katliama kalkışmadığını son yaptığı saldırılar öncesi yaptığı görüşmelerden canlı canlı öğrendik.

Görüştüğü Dünya liderleri de utanmadan tv ekranlarından İsrail’in Filistin’e karşı saldırısını kendisini savunma hakkı olarak gördüğünü belirtmelerine sessiz kalanları esasında kutlamak lazım..

İsrail’e gelince savunma hakkı var Müslüman Filistin’e gelince ölmemek için kendisini savunma hakkı yok ölmek onun kaderi hem de savunmadan kendini…

3 dünya lideri 3 maymunu oynuyor, hem de o kadar güzel oynuyorlar ki! Maymunlar bile bu duruma şaşırıyor.

Kendilerine ‘hoşgörü’ isteyen Batı ve İsrail Ortadoğu ve Müslümanlara gelince ‘boşgörü’ gösteriyorlar.

Bosna’yı, Arakan’ı, Azerbaycan’ı, Kerkük’ü, Musul’u, bugün Gazze’yi tribünden izledikleri gibi izlemediler mi? izlediler ve izlemeye devam edecekler. Sebebi de çok açık; bunlar Haçlı zihniyeti ile bize, bizim gibilere, Müslümanlara ve Türklere düşman…..

Kendi canlarını bırakın malları tehlikeye düştüğü zaman dünya hukuk anlaşmalarını devreye sokan bu sözde hukuk savunucuları Cenevre ve Lahey’de imzalanan anlaşmaları kendi çıkarları olmadığı zaman işleme konulmaması şeklinde bir madde ile adaletten uzaklaştırdılar mı yoksa???

Ey 3 maymun siz oradan bakınca bu taraftakileri çok salak mı görüyorsunuz? Buradan bakınca sizin nasıl gözüktüğünüzü zaten yazımın başlığında belirttim tekrar etme lüzumu görmüyorum.

Her yerde ve her zaman için geçerli, değişmez, en üstün ve en mükemmel olduğu ileri sürülen hukuk kuralları bütününe “doğal hukuk” denmekte ise bu muhteşem üçlünün ağzından düşürmediği hukuk nedir??  Cevap; “doğal olmayan hukuk”
OGÜNhaber