GMG Kastamonuspor ile Kastamonu Özel Anadolu Hastanesi arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

GMG Kastamonuspor ile Anadolu Hastanesi işbirliği devam ediyor

Anadolu Hastanesi’nde düzenlenen programa Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Recep Dinler ve yönetim kurulu üyeleri ile GMG Kastamonuspor Başkanı Enes Ege Aygün ve Yönetim Kurulu Üyesi Tolgahan Özcan katılım sağladı.

“BİRLİKTE HAREKET ETTİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ”
GMG Kastamonuspor Başkanı Enes Ege Aygün burada yaptığı konuşmada; “Anadolu Hastanesi Kastamonuspor’un uzun yıllardır sponsorluğu zaten yapmaktaydı. Bu sene de Recep Bey ile görüştük, yine sponsor olacaklarını ifade ettiler. Çok sevindik. Anadolu Hastanesi Kastamonu’nun en büyük değerlerinden birisi. Birlikte hareket ettiğimiz için çok mutluyuz. Bu sene bilindiği gibi kovid salgını var, bu konuda da bize sağ olsunlar çok destekler. Tekrar çok teşekkür ediyoruz, bu anlaşma için çok mutluyuz. Aslında sezon başından beri bizimle birlikteler ama yoğunluktan dolayı bunu resmileştirememiştik. Bugün birlikteliğimizi bu programla taçlandırdık” ifadelerini kullandı.

“KASTAMONUSPOR’UN HER ZAMAN YANINDAYIZ”
Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Recep Dinler ise şu ifadeleri kullandı: “Kastamonu Özel Anadolu Hastanesi geçmişte olduğu gibi şimdi de yanında. Özellikle Enes başkana ve babaları Cengiz Aygün beye Kastamonuspor’a vermiş olduğu maddi manevi desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonra her zaman yanlarında olduğumuzu iletiyor, başarılar diliyoruz.”
OGÜNhaber