GMG Kastamonuspor ile Ankara Demirspor maçı sonrası Onursal Başkan Cengiz Aygün BRTV'ye röportaj verdi. Aygün'ün uzun zamandır oynanan hakem oyunlarına tepkisi büyük oldu.

Cengiz Aygün'den hakemlere sitem

CGMG Kastamonuspor ve sponsor Gün Medya Onursal Başkanı Cengiz Aygün, bugün oynanan maç sonrası BRTV'ye röportaj verdi.

Aygün yaşatılan senaryoya artık dur diyeceğini, sadece GMG Kastamonuspor'un değil hangi kulübe yapılırsa yapılsın tüm haksızlıklara karşı olacağını dile getirdi.

"TFF Başkanımız Sayın Nihat Özdemir ile konuyu konuşacağım"
Onursal Başkan Cengiz Aygün, hafta içerisinde sayın Özdemir'den konuyu görüşmek için randevu alacağını söyleyerek, "Hakemlerin incelemesini rica ederek konuya olan duyarlılığımızı anlatacağım." dedi.

"Bu ili kimse harcamaya kalkmasın, harcatmayacağız"
"Kastamonu çok büyük bir il ve haklarını hiç kimseye yedirmicez elimizden gelen herşeyi yapacağız. GMG Kastamonuspor'un önünü kesiyorlar. Şerife Bacının torunları alınlarının hakları ile maçları oynuyor ve ligi bitirecek.

Emeğe yazık. İl birleşti tüm il burada, siyaset dahil hiçbir ayrım gözetmeksizin bu ili artık kimse harcamaya kalkmasın, harcatmayacağız."

"Haksızlık gören her takımı savunurum"
"Kastamonu'yu savunduğum gibi yarın haksızlık görecek her takımı savunurum. Hiç farketmez. Mesele haksızlık olmasın. Anlı şanlı bir lig olsun şaibeler olmasın. Aksi halde futbol kaybeder. Futbolun kalitesini düşürmesinler."



Son oynanan GMG Kastamonuspor'un maçından taraftarlar tarafından çekilen iki olaylı görüntü:


OGÜNhaber