Milliyetçi Hareket Partisi Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp Diyarbakır'da yürütülmekte olan yerel seçim çalışmalarını OGÜNhaber'e anlattı.

Milliyetçi Hareket Partisi Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp yerel seçim sürecini anlattı

OGÜNhaber / Diyarbakır / Mehmet Yasin ASLAN - OGÜNhaber olarak 2019 yerel seçim röportajlarına Diyarbakır Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Cihan Kayaalp'le devam ediyoruz.

Kayaalp, OGÜNhaber Diyarbakır muhabiri Mehmet Yasin Aslan'a yürütülen seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Bir ittifak söz konusu olursa alınan karar uyarız

24 Haziran seçimlerinde teşkilat olarak çok yoğun çalıştıkları ifade eden Kayaalp, "Elmizden geldiğince her yere ulaşmaya çalıştık. Vatandaşlarımızla diyalog kurduk. Bunun sonucunda oyumuzun arttığını gördük. Yerel seçimler için de şu an hazırlığımız tam, faaliyetlerimiz devam ediyor. Bütün ilçelerimizde ittifak talebi olmaması halinde seçime gireceğiz. İttifak söz konusa olursa da alınan karar uyacağız. Seçim sürecinde adaylarımızı seçerken iyi analiz yaparak halk tarafından sevilen, sayılan adaylar çıkarmaya çalışıyoruz." diye konuştu.

Vatandaşlarımızın sorunları için çalışıyoruz

Adaylarla vatandaşların sorunlarını gidermek için gezdiklerini belirten Kayaalp, "İnsanlarımızla her alanda bir arada olmaya çalışıyoruz. Zor şartlarda çalışıyor olsak da çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz." dedi

Bir nesli daha teröre kurban vermeyeceğiz

Seçmene kendilerini doğru ifade etmek için büyük çaba harcadıklarını anlatan Kayaalp sözlerini şöyle sürdürdü;
Biz insanlara nerede olurlarsa olsunlar ulaşmaya çalışıyoruz. Diyarbakır'da Milliyetçi Hareket Partisi'ni destekleyen yoğun bir gençlik var. Bu gençler teşkilata çok fazla bilgi sahibi olmamalarına rağmen sempatiyle yaklaşıyorlar. Biz de bu gençlere her hafta bilgilendirme seminerleri yapıyoruz, onları biliçlendiriyoruz. Bizim bir nesli daha teröre kurban vermeye niyetimiz yok. Okuyan, bilen, bilinçlenen bir gençlik hedefliyoruz. Bütün mücadelemiz buna dönüktür."

Haberi Düzenleyen: Kübra Yaşar
OGÜNhaber