İYİ Parti Diyarbakır İl Başkanı Vejdin Ensarioğlu, 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili OGÜNhaber muhabirimiz Mehmet yasin Aslan'a değerlendirmede bulundu.

İYİ Parti'den yerel seçim değerlendirmesi

OGÜNhaber / Diyarbakır / Mehmet Yasin ASLAN - Ensarioğlu, 'Diyarbakır'da diğer siyasi partiler gibi, bizde tercihimizi halktan yana kullanacağız. Oy potansiyeli olan, kabul gören, itibar sahibi insanlardan seçeceğiz. Büyükşehir ve 16 ilçede seçime gireceğiz. Büyükşehir adayımız şuanda belli ama açıklamış değiliz. Genel başkanımızın onayı ile rızası ile basına tanıtacağız. İlçe adaylarıda AK Parti ve HDP'nin adayları belli olduktan sonra açıklayacağız. Diyarbakırda ideolojik yaklaşımla sandığa giden seçmen var ne yazık ki, iki partinin arasında sıkışmış seçmen henüz kırılmış değil. İYİ Parti'nin amacı, Diyarbakır'da da, Türkiye genelinde olduğu gibi, Diyarbakır'da üçüncü bir kapı oluşturmak, insanların tercihinde üçüncü bir tercih hâline gelmektir.' dedi.

İYİ Partisi Diyarbakır İl Başkanı Vejdin Ensarioğlu'nun OGÜNhaber ekibine yaptığı 31 Mart seçim değerlendirmesini videomuzdan izleyebilirsiniz.

Satırbaşları:
- Bütün ilçelerde adayımız olacak
- Amacımız Diyarbakır'da 3. kapı olmak
- Seçmen kendi iradesi ile sandığa gitmiyor
- HDP'nin adaya ihtiyacı yok
- Diyarbakır'da projeler seçimler için yapılmış
OGÜNhaber