Diyarbakır Ak Parti Seçim Kordinasyon Merkezi Başkanı Mehmet Hasan Fidan, OGÜNhaber'e seçim değerlendirmesi yaptı.

Fidan, '31 Mart'ta Büyükşehir'in mazbatasını Cumhurbaşkanımıza vereceğiz'

OGÜNhaber Özel / Diyarbakır / Mehmet Yasin Aslan - Mehmet Hasan Fidan,  "55 gündür bir fiil görevdeyiz. İlk başladığımızda il SKM'yi oluşturduk. Daha sonra 17 ilçe SKM'lerini kurup hızlı bir şekilde göreve başladık. Burada Büyükşehir ve ilçe adaylarımızın program çalışmalarını yürütüyoruz ve koordinasyonunu sağlıyoruz. Diyarbakır halkı adaylarımızı çok iyi şekilde karşıladı. İnsanlar, 17 yılda verilemeyen belediye hizmetinin 2 yılda verildiğini belirtip, 2 yılda  bu kadar çok hizmet veren, 5 yılda Diyarbakır'ın çehresini değiştirir. Sözlerini söylerek ciddi destek oluyorlar. 

9 Mart'ta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan geldi. Diyarbakır Cumhurbaşkanımızı çok iyi bir şekilde karşıladı. Valiliğin açıkladığı rakam 70 bin civarıydı. Fakat verilen rakamın çok üsttünde bir rakam Sayın Cumhurbaşkanımızı büyük bir çoşku ile karşıladı. Buradan tüm Diyarbakır halkına teşekkür ediyorum. Verdikleri coşku ve destek ile 31 Mart gecesi Diyarbakır Büyükşehir ve ilçelerinin mazbatalarını Sayın Cumhurbaşkanımıza sunacağız" dedi. 

SKM Başkan vekili Salim Ceylan,  "Ekibimiz çok iyi gönüllülük esasına göre çalışıyoruz. Adaylarımızın özellikle sosyal medya ve basın çalışmalarını, sosyal medya hesaplarımız aracılığı ile binlerce kişiye ulaştırırıyoruz ve bununla birlikte çok olumlu tepkiler alıyoruz. Diğer arkadaşlarımızda gece gündüz sahada çalışıp, adaylarımız ile birlikte halkımızın istek ve taleplerini topluyorlar. Talep ve istekleri hızlı bir şekilde adaylarımıza ulaştırıyoruz. 31 Mart Diyarbakır'da Ak partinin zaferi olacak" dedi.





OGÜNhaber