AKP Diyarbakır Kayapınar İlçesi Belediye Başkan Adayı Cevdet Nasıranlı, barınakta bulunan köpek ve kedilerin bulunduğu bölümleri ziyaret etti.

Cevdet Nasıranlı'dan barınak ziyareti

OGÜNhaber/Diyarbakır / Mehmet Yasin ASLAN- Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine bağlı barınakları ziyaret eden AKP Diyarbakır Kayapınar İlçesi Belediye Başkan Adayı Cevdet Nasıranlı, barınak yetkilileri ile görüşüp bilgi aldı.  

Nasıranlı, "Kayapınar'da seçmenimiz uygun görüp bizi seçerse Kayapınar'daki site yöneticileri ile görüşüp kedi ve köpek evleri yapacağız ve dostlarımızın tüm ihtiyaçlarını biz karşılayacağız. Bu sayede Çocuklarımız hayvan sevgisini beraber yaşayıp ögrenmiş olacaklar. Bu dünya sadece bizim değil, hayvan dostlarımız ile beraber yaşıyoruz. Elimizden geldiği kadar onlara yardımcı olup, iyi bakmamız gerekiyor. Kentleşme olduğu sürece onların yaşam alanlarını işgal ediyoruz. Gördüğüm kadarıyla zaten Büyükşehir Belediyesine bağlı olan bu barınakta yeterli değil.Hayvan dostlarımızın daha iyi yaşayıp rahat edebilecekleri yeni bir barınak projesi var. Sokaklarda yardıma ihtiyacı olan hayvan dostlarimıza vatandaşlarımız, 153 nolu hattı arayarak yardımcı olabilirler. Bu barınakta bulunan hayvan dostlarımız buraya sadece tedavi ve rehabilite edilmek icin geliyor. İmkani olan vatandaşlarımız buraya gelip hem koruyucu aile olabilirler, hemde dostlarmızı sahiplenebilirler" dedi.
OGÜNhaber