Hayatın telaşına kapılıp giderken biraz durup soluklanmaya, mutlu eden haberleri duymaya hepimizin ihtiyacı var. Şimdiden yüzünüzde biraz olsun tebessüm bırakabilirsek ne mutlu bizlere. Her hafta olduğu gibi bu hafta da Mutlu Eden Haberler ile sizlerin karşısındayız.

Mutlu Eden Haberler - 03.03.2020

- Türkiye Dağ Kayağı Şampiyonası’na Sarıkamışlı Amazonlar damgasını vurdu
Sivas Yıldız Dağı’nda gerçekleştirilen Türkiye Dağ Kayağı Şampiyonası’nda Sarıkamışlı Amazonlar damgasını vurdu. Şampiyona da Sarıkamışlı Amazonlar U20 kategorisinde 1’inci oldu.

- Hasan'a polislerden duygulandıran sürpriz
Adana'da 2 yıl önce lösemi hastalığına yakalanan ancak uygun ilik bulunmadığı için annesi onun için hamile kalan Hasan Gülen'in polis olma hayalini gerçekleştiren polisler, bu kez de onu evinde ziyaret ederek sürpriz yaptı.

- "1 Ekmek 1 Çorba Projesi" semt pazarlarında
Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin '1 Ekmek 1 Çorba Projesi', semt pazarlarında da vatandaşlara ulaşmaya başladı. Durumu olmayan birçok vatandaşın ve proje sayesinde yüzü güldü.

- Kader'in okuma aşkı herkese umut oldu
Antalya’nın Serik ilçesinde yaşayan Kader Şimşek, 3,5 aylık bebeğiyle birlikte üniversitede okuyor. En büyük destekçisi ise eşi ve ailesi oldu.

- Aç kalan tilkiyi elleriyle besledi
Ardahan’da soğuk havaların etkisiyle yiyecek bulamayan tilki, Merkezde bulunan taksi durağına geldi. Taksiciler aç kalan tilkiyi yiyecek vererek elleriyle besledi.

- Doğum gününü kimsesiz çocuklarla kutladı
Artvinli bir iş adamı, 46. yaş gününü 1 günlük tatil için Kemalpaşa ilçesine götürdüğü Çocuk Sevgi Evleri’nde kalan çocuklarla birlikte kutladı.

- Kızılay'dan annelere "Sevgi Bohçası"
Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubesi, Devlet Hastanesi ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi ile yaptığı protokol kapsamında doğum yapan ihtiyaç sahibi annelere "Sevgi Bohçası" hediye ediyor.

- Orman işçisinin okuma aşkı
Orman işçisi Ata Cuma Deniz, hiç eksilmeyen kitap okuma aşkıyla, dinlenme molasında bile elindeki motorlu testereyi bırakıp, her fırsatta yanında getirdiği kitapları okuyor.

- Soğukta kalan hayvanlara anne şefkati
Van'ın Başkale ilçesine bağlı Gelenler Mahallesi’nde meydana gelen depremde ahırların çökmesi nedeniyle dışarıda kalan yavru hayvanlara depremzede kadınlar anne şefkati gösteriyor.

- Yaralı hayvanlar için seferber oldu
Türk Veteriner Hekimleri Birliği Van Bölgesi Veteriner Hekimleri Odasına bağlı hekimler, Van’ın Başkale ilçesinde 10 kişinin hayatını kaybettiği ve yüzlerce yapının yıkıldığı deprem bölgesinde yaralanan hayvanları tedavi etti.
OGÜNhaber