Sosyal medya gündeminin öne çıkmış birbirinden renkli haberlerini sizlerle buluşturacağız. Hiç vakit kaybetmeden bu haftanın en çok konuşulan haberleriyle başlıyoruz.

Sosyal Medya Gündemi | Haluk Levent'ten ilginç paylaşım

DEMET AKALIN, ALEYNA TİLKİ'NİN ANNESİNE YANIT VERDİ
Şarkıcı Demet Akalın, kendisi hakkında 'Teyze' ifadesini kullanan Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'e göndermede bulundu. Havva Öztel'in 'Demet denen teyze' mesajını gören Demet Akalın yaşadığı şaşkınlığı Twitter hesabı üzerinden "Teyze mi? Kendi ne anlamadım. Aleyna'nın bundan haberi var mı?" sözleriyle dile getirdi.

ECE ERKEN’İN SAHTE HESAPLARI İFŞA OLDU!
Instagram hesabında 2.6 milyon takipçisi bulunan Ece Erken, sunuculuğunu yaptığı magazin programında sıklıkla kendisine mesaj ve yorum atan sahte hesaplardan şikayet ederken telefon ekranından bir görüntü göstermek istedi. Ancak Ece Erken'in telefonunun ekranı görüntüye geldiğinde, yanlışlıkla sahte hesaplarının bazılarının isminin göründü. Yaptığı hatayı kısa sürede anlayan Erken, ekranda kısa süreli panik yaşadı ve sosyal medyanın diline düştü.

NUSRET SINIRLARI ZORLADI
Nusret meşhur et tuzlama hareketini bu kez de gökyüzünde yaptı. Helikopterden New York'u tuzlayan Nusret'in paylaşımı kısa sürede büyük beğeni aldı.

TUBA ÜNSAL SOSYAL MEDYAYI SALLADI
14 Şubat Sevgililer Günü'nde üstsüz poz verip kadınlar hakkında yazdıklarıyla dikkatleri üzerine çeken Tuba Ünsal, Instagram'da çok konuşulan paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Fotoğrafçı Cem Talu'ya iç çamaşırsız pozlar veren Ünsal, paylaşımına "Hayat" notunu düştü.

ÖZGE ULUSOY PARA İSTEYEN TAKİPÇİSİNİ İFŞA ETTİ
Sosyal medya hesabını aktif kullanan isimler arasında yer alan manken ve sunucu Özge Ulusoy, kendisinden para isteyen bir takipçisini "Arkadaş net. Lafı da uzatmamış..." notuyla paylaştı.

YASEMİN’DEN UZAK DOĞU UYARISI!
Sosyal medya hesabına düşen tatil paylaşımları üzerinden bir göndermede bulunan Yasemin Kay Allen, tatil için Uzak Doğu’yu tercih edenlerin burada verdikleri ‘çekik göz pozu’nun aslında ırkçı bir davranış olduğunu söyledi. Allen şu uyarıda bulundu: “Arkadaşlar Uzak Doğu ülkelerine gittiğinizde gözlerinizi çekerek poz vermeniz ırkçı bir davranıştır. Modası var şu göz çekme olayının ama siz siz olun yine de yapmayın!”
Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, geçtiğimiz günlerde çekik göz ameliyatı olmuş ve Uzak Doğululara benzemişti. Yasemin Kay Allen’in Danla Bilic’e gönderme yapıp yapmadığı merak konusu oldu.

ÇAĞLA ALTUNKAYA'NIN ACUN ILICALI PAYLAŞIMI OLAY OLDU
Acun Ilıcalı ile bir süredir ilişki yaşayan Çağla Altunkaya yeniden sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medyada trend olan bir uygulama olan "TC Simülasyonunda kimsin?" efektiyle paylaşım yapan Altunkaya sevgilisi Ilıcalı'nın adı çıkınca verdiği tepkiyle gündem oldu.

HALUK LEVENT: BEN DAHA PAHALIYIM
AHBAP Derneği'ni kurarak ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan şarkıcı Haluk Levent, sosyal medya paylaşımı ile oyuncu Johnny Deep'e göndermede bulundu. Ünlü şarkıcı Haluk Levent, İstanbul'a konser için gelecek olan Jonny Depp'le selfie çektirmenin bedelinin 10 bin TL olduğunu duyunca Twitter hesabından tebessüm ettiren bir paylaşım yaptı. Levent, "Johnny Deep'ten daha pahalıyım. Bir menemen 45 bin lira' Telefonda türkü söylemek 53bin..." diyerek takipçilerini güldürmeyi başardı.
OGÜNhaber