Sosyal medya gündeminin öne çıkmış birbirinden renkli haberlerini sizlerle buluşturacağız. Hiç vakit kaybetmeden bu haftanın en çok konuşulan haberleriyle başlıyoruz.

Sosyal Medya Gündemi | Aleyna Tilki'den olay sözler

ADRIANA LIMA EMİRLERE DOYAMIYOR!
Türk iş insanı sevgilisi Emir Uyar'dan ayrıldığından beri yalnız olan Adriana Lima son gönderisiyle kafaları karıştı. Dünyaca ünlü model, paylaştığı karenin altına Mevlana'nın "Kaybettiğin her şey başka bir surette bir gün mutlaka geri döner" sözünü yazıp, iki beyaz kalp emojisi koydu. Fotoğrafın altına Emir Bahadır'ın üç kalp bırakması ise gözden kaçmadı. Lima'nın Emir Bahadır'ı takip ediyor olması, akıllara 'Yeni bir aşk mı?' sorusunu getirdi.

ALEYNA TİLKİ’DEN OLAY SÖZLER
Genç popçu Aleyna Tilki, Instagram hesabından yine çok konuşulacak bir paylaşım yaptı. Tilki, kliplerindeki ayıların birçok ünlüden daha ünlü olduğunu söyledi.

ZEYNEP ALKAN YİNE OLAY POZLAR VERDİ
Sürekli olarak sosyal medyada yaptıklarıyla gündeme gelen Zeynep Alkan, yine Instagram hesabından etkileyici pozlarını paylaştı. Alkan'ın iddialı pozları kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

IVANA SERT FENA REZİL OLDU
Uzun süredir televizyon ekranlarında yer alamayan sunucu ve manken Ivana Sert, bir magazin programına konuk oldu. Instagram’ı aktif kullanan ünlülerden olan Ivana Sert kendini öven bir paylaşım yaptı. Bu paylaşımını tuhaf kılan şey ise kendi kendini öven sözleri sanki başkasının yazmış gibi olmasıydı. Paylaşımı görenler “Ivana sahte hesaba geçmeyi unutmuş” yorumları yaptı.

NAZ ELMAS SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ
Naz Elmas, paylaştığı fotoğrafa yanlış Photoshop yapınca takipçilerinin diline düştü. Sosyal medyada dalga konusu olan Naz Elmas, 'Fotoşop yok' dese de kimseyi inandıramadı. İşte Naz Elmas'ın Photoshop'la kalça kaldırma operasyonu.

DEFNE SAMYELİ, CEM YILMAZ’I SİLDİ
Defne Samyeli, Cem Yılmaz’ın kendisine ihanet ettiğini ‘Konduramamıştım’ sözleriyle ifade etmiş ancak sosyal medya hesabındaki birlikte çekilmiş fotoğrafları silmemişti. Samyeli, bugün eski sevgilisi ile olan tüm paylaşımları kaldırdı. Cem Yılmaz ise Samyeli ile olan görüntüleri silmedi.
OGÜNhaber