29 Kasım - 13 Aralık beyaz perde haberleri ve vizyon filmlerini sizin için derledik. Haftasonu sinema keyfiniz için Vizyon'u kaçırmayın!

Vizyon | 29 Kasım - 13 Aralık

7.KAYSERİ FİLM FESTİVALİ BAŞLIYOR

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü'nün destekleriyle gerçekleştirilecek olan 7. Kayseri Film Festivali'nin yarışma filmleri belli oldu. Filmler, Festival Direktörü Kadir Tuna'nın açılış konuşmasını yaptığı basın toplantısı sırasında açıklandı. Ulusal Uzun Metraj Yarışma kategorisinin 2. yılında bulunan festivale tam 25 filmin başvuru yaptığı belirtildi. Filmler Altın Çınar Ödülü için yarışacak .Festival 28 Kasım’da başlayacak ve 1 Aralık’a kadar devam edecek.

Türk Filmleri Dünyaya Açılıyor!

Art Dada şirketi ve Cinedex'in ortaklığa gitmesi sonucunda yeni stratejiler kullanılarak, Türk filmlerinin dünyaya açılması sağlanacak. Cinedex, dünya çapında Almanya, Avusturya, Belçika, Danimarka, Hollanda, İngiltere ve Fransa gibi ülkelerde hizmet verirken Art Dada şirketi, ülkemizdeki birçok önemli filmin prodüksiyonuna imza atmaya devam ediyor. Ortaklık sayesinde Dada Yapım filmleri, 19 farklı ülkede gösterime sunulabilecek.

KADIN SİNEMA YÖNETMENLERİ FESTİVALİ BAŞLIYOR!

Sinemazon Kadın Sinema Yönetmenleri Festivali, bu yıl ilk kez Çankaya Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek. Ankara'da izleyicileriyle buluşacak olan Sinemazon Kadın Sinema Yönetmenleri Festivali'nin direktörlüğünü belgesel fotoğrafçı Volkan Atılgan; program direktörlüğünü ise yönetmen Gülten Taranç üstleniyor. Sinemazon'a özel olarak "Senaryo Yazım Özendirme Yarışması" düzenlenecek. Başvurular 31 Aralık'a kadar Sinemazon sitesi üzerinden yapılabilecek!

STAR WARS KARAKTER POSTERLERİNİ AÇIKLADI!

LucasFilm ve Disney'in ortak çalışması olan Star Wars üçlemesinin son filmi Star Wars: The Rise of Skywalker'dan karakter posterleri paylaşıldı. Bu posterlerle, kahramanlarımızın yeni tasarımları ve filmde son kez nasıl karşımıza çıkacakları sorularına cevap gelmiş oldu.

' HEMEN DÖNERİZ ' VİZYON :29 KASIM

İlk sırada 29 Kasım'da vizyona giren, başrollerinde Burak Satıbol, Murat Genç, Gökhan Mumcu 'nun olduğu Türk komedi filmi 'Hemen Döneriz' var. Hemen Döneriz, başlarına türlü işler açan bir arkadaş grubunun hikayesini konu ediyor. Genç bir adam Özkan, bir süredir bir proje için saksıda bitki yetiştirmektedir. Özkan, eğer başarılı olursa üzerinde çalışma yaptığı çiçek sayesinde beyindeki stres hormonu salgılanmasının önleyebilecektir. Bu amaç uğruna başına gelmedik kalmayan Özkan ve arkadaşlarının hikayesi sizi çok güldürecek!

'CHARLIE'NİN MELEKLERİ' VİZYON:29 KASIM

Charlie'nin Melekleri birbirinden yetenekli kadın ajanların maceralarını konu edinmeye devam e diyor. 29 Kasım'da vizyona giren Charlie'nin Melekleri'nde başrolde Kristen Stewart, Naomi Scott, Ella Balinska'yı göreceğiz. Macera ve komedi severler için iyi bir tercih!

'KÜÇÜK ŞEYLER' VİZYON: 29 KASIM

Başrolde Alican Yücesoy ,Başak Özcan ve Bülent Emrah Parlak'ın olduğu 'Küçük Şeyler', dram-komedi türüyle 29 Kasım'da vizyonda yerini alıyor. Küçük Şeyler, beyaz yaka yaşam tarzına sahip olan Onur ve Bahar'ın hayatına odaklanıyor.

'BİR ŞANS DAHA' VİZYON:29 KASIM

Sırada romantik komedi türünde keyifli bir film var. 'Bir Şans Daha'! Elf rolünü üstlendiği bir Noel dükkanında çalışan Kate'in, Tom adında bir adamla hiç beklenmedik bir zamanda tanışmasıyla değişen hayatını konu alan bu film haftasonunu için gayet ideal bir seçim!

'MIDWAY' VİZYON: 29 KASIM

Uzun zamandır başarılı bir savaş filmi izlemedim diyorsanız , Midway ,tarihi bir aksiyon filmi olarak tam size göre. Midway 29 Kasım'da vizyona giriyor,kaçırmayın!

'ALEV ALMIŞ BİR GENÇ KIZIN PORTRESİ' VİZYON: 6 ARALIK

18. yüzyıl sonlarında Britanya’da genç bir kadının portresini yapmakla görevlendirilen bir sanatçının hikayesini konu edinen , Alev Almış Bir Genç Kızın Portresi isimli film, tarihi Fransız dram severler için 6 Aralık'ta vizyona giriyor.

'MUCİZE 2 AŞK ' VİZYON: 6 ARALIK

Mucize 2 - Aşk filmi Mahsun Kırmızıgül'ün Dram türünde çektiği Mucize filminin 2.si olarak 6 Aralık'ta vizyona giriyor. Mert Turak, Fikret Kuşkan, Biran Damla Yılmaz'ın başrolde olduğu filmde engelli bir adam olan Aziz ile görücü üsülü olarak evlendiği Mızgin'in hayatı konu ediniliyor. Etkileyici bir aşk hikayesi ve insan hikayesi isterseniz bu filmi kaçırmayın!

'JUMANJI :THE NEXT LEVEL' VİZYON : 13 ARALIK

Her biri özel güçlere sahip avatarlara dönüşen dört arkadaşın mahsur kaldıkları Jumanji'nin devam halkasında ekip yeniden bir araya geliyor, ama bu kez oyunun kurallarının değiştiğini görüyorlar.Jumanji : The Next Level 13 Aralık'ta macera ve komedi severler için vizyona geliyor.

'AMAN REİS DUYMASIN ' VİZYON:13 ARALIK

"Aman Reis Duymasın" filmi, yeraltı mafya camiasının çıktığı bir tatili konu ediniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden tanıdığımız karakterler, tatil için gittikleri yere adımlarını atar atmaz inanılmaz olaylarla karşılaşırlar ve bize de bolca gülmek düşer. 13 Aralık'ta vizyona giren bu komediyi kaçırmayın!

'GÜZELLİĞİN PORTRESİ' VİZYON:13 ARALIK

Burçin Terzioğlu ,Birkan Sokullu ve Serkan Keskin'in başrollerini paylaştığı Güzelliğin Portresi filmi ,gerilim Türk sineması sevenler için 13 Aralık'ta vizyona giriyor. Babası ile ilgili aldığı önemli bir haberin ardından, eşi ve kızı ile birlikte soluğu babasının köşkünde alan Nisan isimli genç kadının köşkte yaşanan gizemi çözme zorunluluğunun anlatıldığı filmde sürpriz oyuncular da yer alıyor.
OGÜNhaber