21 Şubat - 6 Mart beyaz perde haberleri ve vizyon filmlerini sizin için derledik. Haftasonu sinema keyfiniz için Vizyon'u kaçırmayın!

Vizyon | 21 Şubat - 6 Mart

Bayi Toplantısı

Bayi Toplantısı, mecburen katıldıkları bayi toplantısında kendilerini birbirinden eğlenceli maceraların içinde bulan üç beyaz eşya satıcısının hikayesini konu ediyor. Namık, Adem ve Sadık, geçimlerini efnaflık yaparak sağlayan üç adamdır. Birbirlerini tanımayan bu üç adamın yolu katıldıkları bayi toplantısında kesişir. Hayatlarının zor bir döneminden geçen Namık, Adem ve Sadık, başlarına gelen olaylar sonrasında kendilerini macera dolu bir planın içinde bulur. Bayilerini kurtarmaya çalışan ekibin bu süreçte birbirine güvenmekten ve hızlı etmekten başka çaresi yoktur.

Patron Gibi

Patron Gibi, birlikte şirket kuran iki arkadaşın hikayesini konu ediyor. Mia ve Mel, yakın arkadaş olan iki genç kadındır. Hayatlarına farklı bir yön vermek isteyen arkadaşlar, birlikte bir kozmetik şirketi kurmaya karar verir. Uzun uğraşlar sonucu sıfırdan kurdukları şirkette işler beklediklerinde de iyi gider. Mia ve Mel, yönettikleri şirketleri sayesinde hayatlarının en güzel dönemini yaşar. Ancak bir süre sonra bu iş, birbirinden farklı karakterlere sahip olan Mia ve Mel'in dostluğunun tehlikeye girmesine neden olur.

1917

1917, I. Dünya Savaşı sırasında askerlerin hayatını etkileyecek önemde bir mesajı iletmekle görevlendirilen iki askerin hikayesini konu ediyor. konu ediyor. I. Dünya Savaşı sırasında Britanya askeri olan Kıdemsiz Onbaşı Schofield ve Kıdemsiz Onbaşı Blake, gerçekleştirilmesi imkansız gibi görünen bir göreve atanır. Görevleri, zamana karşı yarışırken düşman bölgesini geçerek yüzlerce askerin ölümünü engellemek üzere bir mesaj iletmektir. Blake'in kardeşi de kurtarılabilecek askerlerin arasındadır. Bu durumda Blake'i daha da fazla ciddiye alması gereken bir mücadele bekliyordur.

Vahşetin Çağrısı

Vahşetin Çağrısı, bir kızak köpeğinin, Alaska'da vahşi yaşamda hayatta kalmak için verdiği mücadele konu ediliyor. Bir kızak köpeği olan Buck, Kaliforniya'daki hayatından koparılarak kızak çekmesi için Alaska'ya götürülür. Bir anda mutlu yuvasından ayrılıp hayatı tepetaklak olan Buck, Alaska'nın zorlu yaşamına uyum sağlamaya çalışır. Posta dağıtım işinin çaylağı olan Buck, gün geçtike bu dünyaya alışır. Onun bu vahşi hayata alışma sürecinde yaşadıkları, Buck'un kendisini keşfetmesini sağlayacaktır.

Garez

Garez, bir ruhun musallat olduğu eve giren insanların başlarına gelen olayları konu ediyor. Bekar bir anne genç bir dedektif ile birlikte mahallesinde bulunan evde yaşanan bir cinayeti araştırmaya başlar. Banliyöde bulunan evin genç annesi, tüm ailesini evin içinde katletmiştir. Olayı incelemekle görevlendirilen bir dedektif ve kadın, araştırmalarını ilerlettikçe evin, içinde yaşayanları ölüme mahkum eden bir hayalet tarafından lanetlendiğini keşfeder. Mahallesindeki laneti öğrenen bekar anne, kendisini ve oğlunu lanetli evdeki şeytani ruhlardan kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

LOL Sürpriz

L.O.L Sürpriz Bebekleri'nin beyaz perdede hayat bulmasının sağlayan filmde, sevilen oyuncak bebeklerden Punk Boi, Queen Bee ve Vacay Babay'e odaklanılıyor.

Geçerken Uğradım

Cavit, toptan gıda işi ile uğraşan bir adamdır. Uzun zamandır tatil yapmayan Cavit, sonunda ailesine verdiği tatil sözünü yerine getirmeye karar verir. Aile, denize girme hayali ile İstanbul'dan Antalya'ya gider. Burada geçirdikleri tatilden sonra dönüş yolunda Türkiye'nin gezilmesi gereken yerlerine uğramaya karar veren aile, ilk molasını Afyon'da verir. Aile, burada Cavit'in askerlik arkadaşı Cemil ile ailesinin evine misafir olur. Keyifli vakit geçiren aile, akşam olup yola çıkmaya karar verdiklerinde bunu bir türlü başaramazlar. Cavit ve ailesi, Afyon'dan ayrılıp İstanbul'a gitmeyi başarabilecek midir?

Savaşın Gölgesinde

Mientras Dure la Guerra, 1936 yılında Salamanca, İspanya’da geçiyor ve ülkede yaşanan İç Savaş'a odaklanıyor. Ünlü bir yazar olan Miguel de Unamuno, ülkedeki kaos ortamının çözülmesini umarak askeri isyanı destekler. Emri altındaki askerleri isyana teşvik eden General Franco, bu sırada gizlice savaş emri vermeyi planlar. İç Savaş’ın başlaması ve gittikçe kanlı bir hal alması sonucu orduyu destekleyen Unamuno, savaştaki rolünü ve aldığı kararları sorgulamaya başlar.

Boyalı Kuş

Boyalı Kuş, savaş sırasında kimsesiz kalan bir çocuğun hikayesini konu ediyor. II. Dünya Savaşı'nın sonlarına doğru, küçük bir çocuk ebevenyleri tarafından terk edilir. Yapayalnız bir şekilde köyleri dolaşmaya başlayan çocuk, bu sırada birçok korkunç şeye şahit olur. Çocuk, çıktığı bu sonu belirsiz yolculukta acımasız siviller ve askerler ile karşı karşıya kalır.

Jexi

Jexi, telefonunu hayatındaki her şeyden daha çok seven bir adamın hikayesini konu ediyor. Zeki ve eğlenceli bir adam olan Phil’in büyük bir bağımlılık sorunu vardır. Genç adamın sabah yatağından kalktığı andan akşam başını yastığa koyduğu zamana kadar her anı telefonuna bağlı olarak geçmektedir. Aldığı yeni telefonda bulunan Jexi adındaki dijital asistan, başlarda Phil’in hayatıı kolaylaştırsa da zamanla durum değişir. Genç adam, iş yerinde terfi etmesini kolaylaştıran, hayalindeki kızı bulmasına yardımcı olan bu dijital asistandan oldukça memnundur. Ancak Phil’in hayatının daha iyi bir hal almasına yardımcı olan dijital asistan Jexi, Phil kendisine bağımlı hale geldiğinde yardımsever tavrından eser kalmaz ve adeta bir düşmana dönüşür.

Zengo

Zengo, ünlü bir modacı olmanın hayalini kurarken, kendisini büyük bir rekabetin içinde bulan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Genç bir kadın olan Zerrin, yaşadığı mahallenin kentsel dönüşüme girmesi ile kendisini bir anda lüks bir hayatın içinde bulur. Sonradan görme olmasının yanı sıra eğlenceli bir kadın olan Zerrin, mahallesindeki kadınlara kendi yaptığı tasarımlarını giydirir. Ünlü bir modacı olmanın hayalini kuran Zerrin, çocukluğundan beri rekabet halinde olduğu Menkibe'nin tasarımlarını çalıp, defile düzenlediğini öğrendiğinde deliye döner. Bunun üzerine genç kadın, terzisi ve en yakın arkadaşı olan Fazilet'i de yanına alarak, hayatının değişmesine neden olacak zorlu bir maceraya atılır.

Sabit Kanca: Son Soru

Sabit Kanca: Son Soru, yarışmalara katılmamaya karar vermişken sevdiklerinin hayatını kurtarmak için yeniden bilgisini kullanmak zorunda kalan Sabit Kanca'nın yaşadıklarını konu ediyor. Sabit Kanca, sürekli yarışmalara katılan ve verdiği cevaplarla fenomen haline gelen bir adamdır. Ancak hafıza kaybı yaşayan Kanca artık yarışmalara katılmamaya karar verir. Kanca'nın hayattaki tek amacı, kendisinin sebep olduğunu düşündüğü kaza sonucu tekerlik sandalyeye bağlı olan Zeki'yi iyileştirebilmektir. Zeki için elinden ne gelirse yapmaya hazır olan Sabit Kanca, bu süreçte kurtulmak istediği geçmişinden uzaklaşamaz. Bilmediği bir düşmanla karşı karşıya kalan Sabit Kanca, sevdiklerini kurtarabilmek için yeniden bilgisini kullanmak zorunda kalır.
OGÜNhaber