Hafta sonunuzu renklendiren program Ajanda yine sizin için dopdolu bir listeyle karşınızda.

Ajanda | Cem Adrian Anadolu turnesine çıkıyor

- Bu hafta farklı bir sergi gezelim diyenler için ilk sırada, Evren Sungur'un beşinci kişisel sergisi Tanrı Kompleksi var. 31 Ekim - 7 Aralık 2019 tarihleri arasında Art On İstanbul'da sanatçının son iki yıldır üzerinde çalıştığı çok tanrılı inanışlar etrafında gelişen toplum düzenini resmettiği sergi zengin mitolojiden beslenerek günümüz insanına bakıyor.

- Kurulduğu günden bugüne kadar çeşitli sanat projeleri düzenleyen, sanatı ve sanatçıyı destekleyen kuruluşlardan biri olan Portakal Çiçeği Uluslararası Plastik Sanatlar Kolonisi, gelenekleşen "Cumhuriyet" sergisini Ankara'lı sanatseverlerin beğenisine sunuyor. 29 Ekimde açılışı gerçekleşen sergi 12 Kasıma kadar PortArt Gallery'de ziyaret edilebilir.

- Şiire ve resime meraklıysanız sizin için nefis bir sergi haberimiz var sırada; Paris' te yaşayan ressam/heykeltraş İsmail Yıldırım'ın, Özdemir Asaf Şiirlerini resimlediği baskı resimleri, "İsmail Yıldırım Özdemir Asaf Karşılaşması" isimli sergi ile, İstanbul Kuytu Artline'da izleyeciye sunuluyor. Sergiyi 21 kasıma kadar görebilirsiniz.

- 20 Aralık tarihine kadar Anadolu turnesinde olan,  kendini sadece “özgür bir müzisyen” olarak tanımlayan Cem Adrian, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor.
Sanatçının konserleri Balıkesir , İstanbul , Şanlıurfa , Diyarbakır , Elazığ , Muş , Kayseri , Eskişehir ,Kocaelive Konya’da gerçeklesecek. Konser takvimine internetten ulaşabilirsiniz.

- Hafta sonu için harika bir konser de Mahsar Alanson’dan. Mazhar Alanson, 1 Kasım'da Jolly Joker Vadi İstanbul Sahnesi'nde sizlerle.

- Keyifli şarkıları ve ritmik sahne performansı ile Berkay 2 Kasım'da Jolly Joker Vadi İstanbul Sahnesi'nde sizlerle olacak kaçırmayın!

- Bir süredir şöyle keyifli bir müzikale gitmedim diyorsanız,size 6 Kasım -16 Aralık tarihleri arasında gidebileceğiniz , Victor Hugo’nun ölümsüz eseri; Notre Dame'in Kamburu Müzikali’ni tavsiye ediyoruz. Farklı şehirlerde sahnelecek olan müzikalin takvimini internetten temin edebilirsiniz.

- Okan Bayülgen’in yazıp yönettiği ve rol aldığı Harem Kabere, Ankara , İstanbul , Gaziantep , Mersin , Adana , İzmir , Denizli , Antalya illerinde 6 kasım itibariyle sahnelenecek. Oyuna, 21 Aralık tarihine kadar , internet üzerinden oyun takvimine bakarak , gidebilirsiniz.

- Nurseli İdiz, Nergis Kumbasar gibi usta isimlerin rol aldığı Etekler ve Pantolonlar sizlerle buluşmaya devam ediyor. 01 Kasım - 23 Aralık tarihleri arasında farklı sehirlerde bu keyifli oyunu izleyebilirsiniz. Biletlerini internet üzerinden temin edebilirsiniz.
OGÜNhaber