Yurt ve dünya bültenlerinden derlenen, günün son video haberleri. Günün önemli gelişmeleri her hafta Haber Turu programımızda.

Haftalık Haber Turu - Ekim 2022 - 1

Cumhurbaşkanı Erdoğan esnafa destek paketini açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada esnaf ve zanaatkarlar için 100 milyar liralık yeni bir kredi kampanyası başlatıldığını duyurdu.

Kılıçdaroğlu o gökdelenin önünden Erdoğan’a seslendi
New York'ta TÜRKEN Vakfı'nın yaptırdığı gökdelenin önünden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenen CHP lideri Kılıçdaroğlu "Anayasayla aileyi korumaktan bahsetmişsin. Eğer bir aile konuşulacaksa konuşulacak yer burası" dedi.

Kadıköy'deki patlamada 3 kişi hayatını kaybetti
Kadıköy’de 3 katlı binanın 2'inci katında patlama meydana gelmiş, patlama sonrasında alevlere teslim olan yangında 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralanmıştı. Patlamanın şiddeti gün aydınlanınca ortaya çıktı.

Bahçeli: Kılıçdaroğlu'nun ABD'ye gitmesi talihsizliktir
Partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli'nin hedefinde CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyareti vardı. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu'nun ABD'ye gitmesi talihsizliktir, düşüncesizliktir." dedi.

Türkiye'ye gönderilen kumaş topları arasından 1,5 ton uyuşturucu çıktı
İstanbul Beylikdüzü’nde bir limandaki tıra düzenlenen operasyonda, Güney Amerika merkezli bir kartel tarafından kumaş topları arasında Türkiye’ye gönderilen 1 ton 580 kilo 640 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Türkiye'nin konuştuğu kadına teşhis konuldu
Eskişehir'de elindeki çantayla önüne gelene saldırdığı görüntülerle ülke gündeminde geniş yer tutan kadının, hastanede tedavisine başlanırken, doktorlar tarafından 'bipolar' teşhisi konulduğu öğrenildi.

Rusya'nın Ukrayna'ya gerçekleştirdiği saldırılarda can kaybı 11'e yükseldi
Rusya'nın Ukrayna'nın başkenti Kiev dahil 8 bölgeye düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 11'e, yaralı sayısının 64'e yükseldiği bildirildi.

Zelenskiy: “Rusya, Ukrayna'da ve tüm demokratik dünyada kaosu kışkırtmak istiyor”
G7 zirvesine çevrimiçi olarak katılan Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, “Rusya, Ukrayna'da ve tüm demokratik dünyada kaosu kışkırtmak istiyor” ifadelerini kullanarak, “İstihbaratımıza göre (Rusya) İran'dan 2 bin 400 İHA sipariş etti” dedi.

Venezuela'da şiddetli yağışların neden olduğu heyelanda ölenlerin sayısı 43'e çıktı
Venezuela'nın Aragua eyaletinde şiddetli yağışların yol açtığı toprak kayması ve sellerde ölenlerin sayısı 43'e yükseldi.
OGÜNhaber