Yurt ve dünya bültenlerinden derlenen, günün son video haberleri. Günün önemli gelişmeleri her hafta Haber Turu programımızda.

Haftalık Haber Turu - Aralık 2022 - 2

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Kabine sonrası açıklamalar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı'nın ardından millete sesleniş konuşmasını gerçekleştirdi. Erdoğan gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Milli Savunma Bakanı Akar'dan Yunanistan'a tepki
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Yunanistan'ın akıl, mantık ve hukuk dışı talep ve iddialar, provokatif eylem ve saldırgan söylemlerle gerginliği artırmaya devam ettiğini belirterek, sert tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan'ın çocuk istismarı açıklamasına sert tepki
CHP lideri Kılıçdaroğlu, İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in 6 yaşındaki kızını 'evlendirmesiyle' ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarına sert şekilde yanıt verdi.

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic: Türkiye önemli bir partner
Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Türkiye’yi Batı Balkanlar’da barış ve istikrarın korunmasının yanı sıra altyapı ve enerji alanında büyük projelerin gerçekleştirilmesinde önemli bir partner olarak gördüğünü ifade etti.

Beylikdüzü'nde çöp poşetine sarılı halde yeni doğmuş bir bebek bulundu
Beylikdüzü’nde boş bir binanın girişinde çöp poşetine sarılı şekilde yeni doğmuş bir bebek bulundu.

18 yaşındaki genç kız vurularak hayatını kaybetti
Beyoğlu’nda polis ekipleri sıkıştırdıkları gaspçıları yakalamak için silahla ateş açtı. O esnada amcasının evine gitmeye çalışan 18 yaşındaki genç kız vurularak hayatını kaybetti.

Antalya'nın iki ilçesinde sel felaketi
Antalya'nın Kumluca ve Finike ilçelerinde akşam saatlerinde etkisini artıran yağmur, gece sel felaketine dönüştü.

İzmir'de 4 milyon doldurulmuş kaçak sigara ele geçirildi
İzmir'de Gümrük Muhafaza ekiplerinin şüphesiyle durdurulan bir tır içerisinde, 4 milyon doldurulmuş kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili tır sürücüsü gözaltına alındı.
OGÜNhaber