WebTV - 3 Şubat 2017 Cuma, yurt ve dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri.

Haber Turu 3 Şubat 2017 Cuma

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan referandum için 'evet' çağrısı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin Şehir Hastanesi'nin açılış törenine katılan kalabalığa seslenerek, nisanda yapılacak anayasa referandumu için 'evet' çağrısı yaptı.

Masa başında tarım olmaz
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, 'Masa başında tarım olmaz. Masa başında oturarak tarımı bir yere getiremeyiz. Sahada, tarlada, merada, ahırda olacağız ve böylece tarımı yeniden gelinen noktadan daha ileriye taşımış olacağız' dedi.

Enflasyon rakamları açıklandı
Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) Ocak ayında aylık yüzde 2,46, yurt içi üretici fiyat endeksi de Ocak'ta yüzde 3,98 arttı

ÖTV ve KDV düzenlemesi yürürlükte
Bakanlar Kurulu'nun kararıyla bazı eşyalarda yapılan ÖTV, konutta ise KDV düzenlemesi Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Leblebide kriz kapıda
Türkiye genelinde nohut üretiminde yaşanan rekolte düşüklüğü leblebi üretiminde kriz çanlarının çalmasına neden oldu.

DEAŞ havadan karadan vuruldu, 47 terörist daha öldürüldü
Fırat Kalkanı Harekatı'nın 164'üncü gününde, 135 DEAŞ hedefi ateş destek vasıtalarıyla, 64 hedef de uçaklarla vuruldu. İcra edilen hava harekatı ve çatışmalarda 47 DEAŞ'lı terörist etkisiz hale getirildi.

İznik'te ev yangını korkuttu
İznik'te gece yarısı meydana gelen ev yangını korkuttu.

AVM'de korkunç olay!
Anne kucağındaki bebek yürüyen merdivenlerden böyle düştü.

Tırların ölümcül çarpışması!
Rusya'da bir tır şoförü dönüş yapmak istediği sırada başka bir tırla çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle buzlanmış yolda kayarak dönen tırlardan birinin şoförü camdan fırlayarak hayatını kaybetti.

Yoldan çıkan otobüs trenle çarpıştı
Amerika Birleşik Devletleri'nde şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yoldan çıkan yolcu otobüsü, o sırada seyir halinde olan bir trenle çarpıştı. Kaza sonucu 3 kişinin yaralandığı öğrenilirken olay anında otobüstekilerin yaşadığı panik ise görüntülere yansıdı.

22 kişilik Türkmen aile, Kayseri'de yaşam savaşı veriyor
Musul'da savaştan kaçan 22 kişilik Türkmen aile, Kayseri'de aynı evin içinde yaşam mücadelesi veriyor.

Hayvanları çocukları gibi giydirdi
Nevşehir'de çiftçilikle uğraşan 35 yaşındaki Mehmet Açıkgöz, eksi 25 dereceye kadar düşen hava sıcaklığında hayvanlarına kıyafet giydirdi.

İnsanlık ölmemiş dedirten görüntü
İsveç'te bir geyik, su içmek istediği sırada buz kütlesinin kırılmasıyla göle düştü. Durumu fark eden bir grup, hayvanı kurtarmak için adeta seferber oldu. Hayvanseverlerin bu çabası sonuç verdi ve geyik mahsur kaldığı sudan çıkmayı başardı.

Ekonomi Vitrini
BİST % 0,98 yükselerek 88.247, Dolar % 0,69 azalarak 3,7095, Euro % 0,73 azalarak 3,9941, Altın % 0,69 azalarak 145,01, Petrol % 0,46 azalarak 56,47, Bono % 1,89 yükselerek 11,30'dan işlem gördü. 

Yarın Yurtta hava nasıl olacak?
4 Şubat 2017 Cumartesi günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara'da 6, İstanbul'da 12, İzmir'de 14 ve Antalya'da 17 derece olacak. 
OGÜNhaber