3 Kasım 2019 Pazar Yurt ve dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri. Günün önemli gelişmeleri Haber Turu programımızda.

Haber Turu 3 Kasım 2019 Pazar

HDP önündeki ailelerin evlat nöbeti 62'nci gününde
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan ailelerin evlat nöbeti 62’nci gününe girdi.

Afyonkarahisar'da tavuk döner yiyen 67 kişi zehirlendi
Afyonkarahisar’da aynı dönerciden tavuk döner yiyen 67 kişi zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Tel Tamr'da SMO askerlerinin Ypg'li teröristlerle çatışma anı görüntülendi
Suriye’nin Tel Tamr kasabasında Suriye Milli Ordusu (SMO) askerleri ile YPG/PKK’lı teröristler arasında yaşanan çatışma görüntülendi.

Polis hem oynadı, hem maganda uyarısı yaptı
Adana’da toplum destekli polislik şube müdürlüğü ekipleri düğünlerde havaya ateş edilmesi sonucu ölümlerin önüne geçmek için bir düğüne giderek, önce halay çekip çiftetelli oynadı daha sonra da silahla havaya ateş edilmemesi uyarısında bulundu.

Maşukiye, sonbaharda tatilcilerin ilgi odağı oldu
Kocaeli’nin Kartepe ilçesindeki doğal güzellikleri ile bilinen Maşukiye bölgesi, sonbaharın tadını çıkartmak isteyen yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. İstanbul’un yanı başında doğal güzellikleri ile turistlerin akınına uğrayan bölge havadan görüntülendi.

Bebekler yarıştı, anne babalar heyecanlandı
Düzce’de düzenlenen bebek emekleme yarışması heyecanlı anlara sahne oldu. Bebeklerini yarışmada birinci olması için uğraşan anne ve babalar, bebeklerinin cep telefonları da dahil her şeyi kullandılar. Bazı anne ve babalar ise bebeklerinin bitiş çizgisini geçmesi için aşırı heyecan yapınca renkli dakikalar yaşandı. Bazı bebekler ise bitiş çizgisine kadar gelip heyecanlı anne ve babaları görünce başlangıç çizgisine döndüler.

Türkiye'nin en uzun kumsalında öğrenciler çöp topladı
Dünyanın en uzun kumsalları arasında yer alan Samandağ sahilinde öğrenciler, çevre kirliliğine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla çöp topladı.

Akçakoca sahili olta balıkçılarının gözde mekanı haline geldi
Düzce’nin Akçakoca ilçesi sahili, İstanbul, Ankara, Sakarya ve Zonguldak’tan gelen olta balıkçılarının uğrak yeri haline geldi.

Hava Durumu
4 Kasım 2019 Pazartesi günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara'da 18, İstanbul'da 22, İzmir'de 21, Antalya'da 23 derece olacak.
OGÜNhaber