26 Ekim 2019 Cumartesi Yurt ve dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri. Günün önemli gelişmeleri Haber Turu programımızda.

Haber Turu 26 Ekim 2019 Cumartesi

Anahtarla açtığı camiye girip çelik kasayı boşalttı

Burdur’da cemaat çıktıktan sonra anahtarla camiye girip çelik kasadan para alıp kayıplara karışan hırsızın rahatlığı pes dedirtti. Anbean an güvenlik kamerasına yansıyan olayda hırsızlık şüphelisinin tavırları camiye daha önce de girip para çalmış olabileceğini düşündürdü.

Çanakkale’de 96 düzensiz göçmen yakalandı

Çanakkale’den Yunanistan’ın Midilli Adasına gitmek isteyen 96 yabancı uyruklu göçmen, Sahil Güvenlik ekiplerinin yaptığı 2 ayrı operasyon sonucu yakalandı.

Çakar lamba yasağı 1 Kasım’da başlıyor

Resmi kurumlar için "çakar" yasağı 1 Kasım’da başlıyor. Bu tarihten sonra çakar lamba kullanan sürücüleri ağır cezalar bekliyor.

Bu mahallede sigara içilmeyecek

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde kaymakamlık tarafından ‘Sigarasız Mahalle’ projesi hayata geçirildi. Güzelpınar Mahallesi’nde başlatılan projede ilk sigarayı bırakan ise mahalle muhtarı oldu.

Şiddetli yağış sonucu 10 kişi hayatını kaybetti

Japonya’yı etkisi altına alan şiddetli yağışların neden olduğu su baskınları ve toprak kaymalarında 10 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

Sevimli kedinin drone merakı

Maltepe Sahili’nde drone ile çekim yapan ekibin yanına gelen meraklı bir kedinin drone ile oynaması renkli görüntüler oluşturdu. Sevimli kedi droneun pervanelerine sürekli vurarak onu döndürmeye çalıştı.

Hava Drumu

27 Ekim 2019 Pazar günü bazı illerde en yüksek hava sıcaklıkları; Ankara 20 İstanbul 21, İzmir 23, Antalya 28 derece olacak.
OGÜNhaber