25 Ağustos 2019 Pazar Yurt ve dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri. Günün önemli gelişmeleri Haber Turu programımızda.

Haber Turu 25 Ağustos 2019 Pazar

Tırnakçıların oyununu iş yeri sahibi bozdu
Gaziantep’in Nizip ilçesinde 2 kadın, bir mağazadan tırnakçılık yöntemiyle hırsızlıktan tutuklandı.

Altın burunlu köpekler AFAD'da yetişiyor
Sakarya’da İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesindeki arama ve kurtarma köpekleri, deprem, heyelan ve sel gibi olası afet durumlarında görev yapmak üzere eğitiliyor. Ekiplerin olası afetlerde adeta gözü kulağı olan K9’lar 2 yıl süren titiz ve zorlu eğitimlerle yetiştirilerek afetlere hazır hale getiriliyor.

Nemden bunalan vatandaşlar Riva plajına akın etti
Nemle birlikte hava sıcaklığının iyice arttığı İstanbul’da vatandaşlar plajlara akın etti. Riva plajında serinlemek isteyen vatandaşlar havadan görüntülenirken, Beykoz Belediyesine bağlı ekipler de plajlarda temizlik yaptı.

Babasının kalecilik yaptığı stadyumda dünyaevine girdi
Zonguldak’ta uzun yıllar antrenörlük yapan ve 2013 yılında geçirdiği hastalık sebebiyle vefat eden Hulusi Yavuz’un futbol antrenörü olan oğlu Berkin Yavuz, babasının kalecilik yaptığı Karaelmas Kemal Köksal Şehir Stadyumu’nda dünyaevine girdi.

Kocaeli'de yaralı kuşlar tedavi edilerek doğaya salındı
Kocaeli’de yaralı halde bulunan leylek, balıkçıl ve martı kuşları, Büyükşehir veterinerleri tarafından tedavi ederek doğal yaşamlarına kavuşturuldu.

Hava Durumu
26 Ağustos 2019 Pazartesi günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara'da 32, İstanbul'da 31, İzmir'de 37, Antalya'da 39 derece olacak.

OGÜNhaber