24 Kasım 2019 Pazar Yurt ve Dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri. Günün önemli gelişmeleri HaberTuru programımızda.

Haber Turu 24 Kasım 2019 Pazar

Fatih'te 500 bin TL'lik soygun
Fatih’te bir iş hanına giren 2 kişi, gece boyu kaldıkları han içerisindeki dükkanlara girerek çelik kasaları boşalttı. Polis, 500 bin TL’yi alarak kayıplara karışan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Evine giren hırsızı çatıya kilitleyip polisi aradı
Sultangazi’de evlerinin terasından gelen sesi kontrol etmek için yukarı çıkan aile, çatıda birisinin olduğunu fark edince büyük panik yaşadı. Aile, hırsızlık için girdiğini düşündükleri şahsın üzerine kapıyı kilitleyip polisi aradı.

Irak'taki protestolarda kanlı gece
Irak’ın başkenti Bağdat ile Nasiriye kentinde güvenlik güçlerinin hükümet karşıtı gösteri düzenleyen protestocuları dağıtmak için ateş açması sonucu 7 kişi hayatını kaybetti.

Rusya'da vinç işçileri ezdi
Rusya’da park halindeki vinç, bir kamyonun çarpması sonucu çalışan işçileri ezdi.

Su çekildi, nehir kenarında tarım başladı
Türkiye’nin önemli barajlarından Keban Barajı’nı besleyen Murat Nehri’nde suyun 1,5 kilometre çekilmesiyle çiftçiler fırsatı değerlendirip ekime başladı. Bir çiftçi, çekilen nehir kenarında marul ve turp yetiştirip hasadına da başladı.

Hava Durumu
25 Kasım 2019 Pazartesi günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara'da 13, İstanbul'da 19, İzmir'de 16, Antalya'da 18 derece olacak.
OGÜNhaber