23 Şubat 2020 Pazar Yurt ve Dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri. Günün önemli gelişmeleri Haber Turu programımızda.

Haber Turu 23 Şubat 2020 Pazar

Liderler İdlib için masaya oturacak
Liderler İdlib için yeniden bir araya gelecek. Suriye’nin geleceği ve kalıcı ateşkes için yapılacak zirvenin tarihi Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. Erdoğan, zirvenin 5 Mart perşembe günü yapılacağını söyledi.Zirve kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Almanya Başbakanı Angela Merkel

Fatih'te 9 aracın kundaklanma anı kamerada
Fatih’te gece park halindeki 9 araç kimliği belirsiz maskeli kişilerce kundaklandı.

HDP önündeki ailelerin evlat nöbeti 174'üncü gününde
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi başlatan ailelerin evlat nöbeti 174’üncü gününe girdi.

Zirvede hafta sonu yoğunluğu
Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ’da hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor. Uludağ’dan Bursa’ya dönüş için teleferikte uzun kuyruklar oluşurken, kayakçılar ise sisli havaya rağmen pistlere akın etti.

Baharın müjdeleyicisi 'İstanbulensis çiçeği' açtı
Havaların ısınması ve baharın gelmesiyle birlikte İstanbulensis çiçeği Aydos Tepesi’nde açtı. Dünyada sadece Aydos Tepesi’nde görülen çiçek, drone ile havadan görüntülendi.

Donan göl üzerinde futbol keyfi
Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde tamamen donan Arin Gölü, çocukların ve gençlerin futbol sahası oldu.

Hava Durumu
24 Şubat 2020 Pazartesi günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara'da 11, İstanbul'da 13, İzmir'de 15, Antalya'da 17 derece olacak.
OGÜNhaber