22 Ocak 2021 Cuma Yurt ve Dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri. Günün önemli gelişmeleri....

Haber Turu 22 Ocak 2021 Cuma

Bakan Soylu’ya hakaret içerikli sözlerle saldıran şahsı Bakırköy Adliyesi serbest bırakmış
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun paylaştığı annesiyle birlikte çekilmiş fotoğrafının altına hakaret içerikli yorum yazan ve gözaltına alınan şahsın Bakırköy Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Uzaktan eğitime üç hafta ara
TRT EBA, EBA ve canlı sınıf uygulamaları, basılı ve dijital yardımcı kaynaklarla yürütülen uzaktan eğitim sona erdi.

Bunun adı ölüm oyunu
Siirt’in Şirvan ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışından dolayı elektrikleri kesilen köylüler, direğe çıkarak teller üzerinde biriken kar kütlelerini kendi imkanlarıyla temizlemeye çalıştı. Köylülerin yapmış olduğu tehlikeli hareket pes dedirtti.

Köy sakinleri insan boyunu aşan kardan dolayı evlerine hapsoldu
Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde insan boyunu aşan kardan dolayı bazı köylerdeki vatandaşlar adeta evlerine hapsoldu.

Döner paketlerken çekilen skandal görüntülere UDOFED’ten açıklama geldi
Sosyal medyada yayılan ve büyük tepkiler çeken skandal görüntülere ilişkin kınama açıklaması yapıldı. UDOFED’ten yapılan açıklamada videodaki kişilerin davranışlarını dönere yapılmış bir saldırı olarak gördüklerini ve gerekli adımların atılacağını belirtildi.

İstanbul’da otobüsün camını kırıp şoförü ve oğlunu darp ettiler
Kağıthane’de bir belediye otobüsünün şoförü ve oğlu, trafikte tartıştıkları şahıs ve arkadaşları tarafından darp edildi. Otobüsün camını patlatıp içeriye giren saldırganların yaşattıkları dehşet cep telefonu kamerasına yansıdı.

Ekonomi Vitrini
22 Ocak 2021 Cuma günü borsa piyasaları; BIST %1.24 azalarak 1.532, Dolar %0.61 artarak 7.4125, Euro %0.55 artarak 9.0244, Altın %0.59 azalarak 440.54, Petrol %2.44 azalarak 54.73, Bono %0.54 azalarak 14.70'den işlem gördü.

Hava Durumu
23 Ocak 2021 Cumartesi günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara'da 8, İstanbul ve İzmir'de 14, Antalya'da 15 derece olacak.
OGÜNhaber