20 Şubat 2021 Cumartesi Yurt ve Dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri. Günün önemli gelişmeleri....

Haber Turu 20 Şubat 2021 Cumartesi

Bakan Pekcan, gelir kaybı ve kira desteği ödemelerine başlandığını duyurdu
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, esnaf ve sanatkarlara Şubat ayı gelir kaybı ve kira desteği ödemelerinin başladığını açıkladı.

İzmir’in yıkılacak binaları havadan görüntülendi
İzmir’de meydana gelen deprem sonrası acil yıkılması gereken 71 binanın yıkım işlemi gerçekleşti, 600 ağır hasarlı binanın yıkılması gerektiği raporlandı. Depremin en yıkıcı olduğu bölge olan Bayraklı’daki hasarlı binalar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı deprem konutları temel atma töreni öncesi havadan görüntülendi.

Rüzgarın sürüklediği stant gülümsetti
Antalya'da bir marketin rüzgar nedeniyle sürüklenen tekerlekli stant ve arkasından koşan kişilerin güvenlik kamerasına yansıması gülümsetti.

Beyaz gelinlik Bursa'ya çok yakıştı
Bursa'da kar yağışı şehri beyaza bürüdü. Şehrin her köşesine yayılan ecdat emanetleriyle adeta bir açık hava müzesi olan Bursa’ya ‘beyaz gelinlik’ çok yakıştı.

Hava Durumu
21 Şubat 2021 Pazar günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara'da 5, İstanbul'da 9, İzmir'de 14, Antalya'da 16 derece olacak.
OGÜNhaber