16 Ocak 2021 Cumartesi Yurt ve Dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri. Günün önemli gelişmeleri....

Haber Turu 16 Ocak 2021 Cumartesi

Kayıp doktor 155 kişilik arama kurtarma ekibi ile aranmaya devam ediliyor
Kocaeli’de evden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan ve son kez kamyoneti ile Kartepe’ye çıkarken görülen kayıp doktor Uğur Talun’u arama çalışmaları 3. gününde 155 kişiden oluşan arama gurubu tarafından sürdürülüyor.

Alibeyköy’de yangın paniği
Eyüpsultan Aliybeyköy’de, iki katlı binanın alt katında 8 kişilik ailenin kaldığı evde çıkan yangın paniğe neden oldu. İtfaiye tarafından kurtarılan 8 kişilik aileden 1’i 4 aylık, 2 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

Metruk binada çıkan yangında içeride yanmış ceset bulundu
Adana’da elektrik kontağından kaynaklı bir metruk binada yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangını söndürdükten sonra içeride yanmış erkek cesedi buldu.

Hindistan’da Covid-19’a karşı aşılama işlemi başladı
Korona virüs salgınından en kötü etkilenen ülkeler sıralamasında ilk üçte bulunan Hindistan’da aşılama uygulamasına başlandı.

Rusya’da sorumsuz baba 2 yaşındaki çocuğuna araba kullandırdı
Rusya’da bir baba kucağına aldığı 2 yaşındaki çocuğuna direksiyonu tutturarak araba kullandırttı. O anlar büyük tepki toplarken, sorumsuz baba hakkında trafik kurallarına aykırı hareketlerden dolayı hem hukuki hem cezai işlem başlatıldı.

Hava Durumu
17 Ocak 2021 Cumartesi günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara'da 0, İstanbul'da 2, İzmir'de 7, Antalya'da 14 derece olacak.
OGÜNhaber