16 Kasım 2019 Cumartesi Yurt ve Dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri. Günün önemli gelişmeleri Haber Turu programımızda.

Haber Turu 16 Kasım 2019 Cumartesi

Yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: İlk belirlemelere göre 37 yaralı, 1 ölü

İstanbul, Mersin seferini yapan yolcu otobüsü sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Olay yerindeki ilk belirlemelere göre kaza da 8’i ağır 37 kişi yaralanırken 1 kişi ise hayatını kaybetti. Olay yerine çok sayıda sağlık ve AFAD ekibi sev edildi.

Enkazdan kurtarılan mühendis hayatını kaybetti

Gaziantep’te 33 saat sonra göçük altından çıkarılan Korkut Küçükcan hayatını kaybetti.

Ankara’da ’sirk’ operasyonu

Ankara Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri kendilerini asker, polis ve savcı olarak tanıtan dolandırıcılara yönelik uzun süre gerçekleştirdiği takip sonucunda çeteyi çökertti.

Terör suçundan görevden alınan 3 belediye başkanı yerine kayyum atandı

Mardin’in Mazıdağı, Derik ve Savur ilçe belediye başkanları Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturma dosyaları kapsamında ’Silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan gözaltına alındıktan sonra Belediye Kanunu 45. ve 46. maddeleri kapsamında yerlerine ilçe kaymakamları kayyum olarak görevlendirildi.

MSB: "Tel Abyadlı kardeşlerimizin pek çok sorunu gibi yol sorunu da çözülüyor.

Milli Savunma Bakanlığı, Tel Abyadlıların yol sorunlarının çözüldüğünü açıkladı.

Putin Türkiye’ye geliyor

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ocak ayında Türkiye’yi ziyaret edecek.

Petrol savaşlarını bitirecek buluş

Gaziantepli oto tamircisi Murat Ağbaş, petrol savaşlarını bitirecek bir buluşa imza attı. Ağbaş, araçların yüzde 50 suyla çalışmasını sağlayan bir sitem geliştirdi. 3 araçta yaptığı denemede başarılı sonuçlar elde eden Ağbaş’ın geliştirdiği sistemle 2 litre suyla 70 kilometre gidilebiliyor.

Kapadokya’da balonların görsel şöleni

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde sıcak hava balon turlarının gökyüzündeki dansı kartpostallık görüntüler verdi.

Hekimdağ sonbahar renklerine büründü

Eskişehir’in yüksek kesimlerinde sonbaharın gelmesiyle dökülen yapraklardan oluşan manzaralar, kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı.

Hava Drumu

17 Kasım 2019 Pazar günü bazı illerde en yüksek hava sıcaklıkları Ankara 19, İstanbul 21, İzmir ve Antalya 25 derece olacak.
OGÜNhaber