15 Eylül 2019 Pazar Yurt ve dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri. Günün önemli gelişmeleri Haber Turu programımızda.

Haber Turu 15 Eylül 2019 Pazar

Kritik Suriye zirvesi yarın
Astana formatında 5’inci Üçlü Zirve Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ev sahipliğinde İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ve Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin’in katılımları ile 16 Eylül’de Ankara’da gerçekleştirilecek.

Sarıyer’de seyyar satıcılar ile zabıtalar birbirine girdi
Sarıyer’de seyyar satıcılarla zabıtalar arasında kavga çıktı. Zabıta ekiplerinin biber gazı kullandığı o anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Kastamonu’da 3 katlı konak yandı
Kastamonu’da üç katlı konağın çatı katında yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında konağın üst katları tamamen yandı.

Altın Elbiseli Adam’ Ankara’da
‘Altın Elbiseli Adam Zırhı’nın da aralarında bulunduğu “Büyük Bozkırın Tarihi ve Kültürü” isimli sergi Ankara’da sergilenmeye başladı.

Zürafaların keyifli oyunları objektiflere yansıdı
Bursa Hayvanat Bahçesi’nde bulunan zürafalar, çocukların ve ailelerinin ilgi odağı oldu. Zürafaların oyunları objektiflere yansıdı.

Hava Durumu
16 Eylül 2019 Pazartesi günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara'da 25, İstanbul'da 26, İzmir'de 29, Antalya'da 31 derece olacak.
OGÜNhaber