WebTV - 1 Haziran 2018 Cuma, yurt ve dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri.

Haber Turu 1 Haziran 2018 Cuma

34 terörist daha etkisiz hale getirildi
25-31 Mayıs tarihleri arasında Pkk/Kck'ya yönelik Diyarbakır, Mardin ve Irak'ın kuzeyinde yürütülen operasyonlarda biri sözde lider kadroda olmak üzere 34 terörist etkisiz hale getirildi.

Ankara'da Fetö operasyonu, 30 gözaltı
Ankara'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün gaybubet evlerine yönelik düzenlenen operasyonda 30 şüpheli gözaltına alındı.

Freni patlayan otomobil devrildi
Kars'ın Sarıkamış ilçesinde freni patlayarak takla atan otomobilin sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, araçta yolcu olarak bulunan 4 kişi yaralandı.

PTT çalışanına tekme tokat dayak kamerada
İstanbul Sancaktepe'de işlem yaptırmak için PTT şubesinde gelen 2 kişi yavaş hareket ettiği gerekçesiyle önce görevli memura kalem fırlattı, ardından saldırarak tekme tokat dayak attı. Yumrukların havada uçuştuğu kavga ise PTT'nin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Teravih namazında olması facianın önüne geçti
Isparta'nın Sütçüler ilçesindeki Pınarköy'de çıkan yangında ahşap ev küle dönerken, alevlerin sıçradığı aynı kişiye ait başka bir evin de çatısı yandı. Yangında, ev sahibi yaşlı kadının teravih namazında olması facianın önüne geçti.

Drift kötü bitti
Gösteri yaparken canlarından oluyorlardı.

Endonezya'da yanardağ patlaması
Endonezya'nın Cava Adası'nda bulunan Merapi Yanardağı'nda patlama meydana geldi. Yanardağdan çıkan kül ve duman 6 kilometre yükseğe çıktı.

Yıldırım'dan İnce'ye TİKA eleştirisi
Başbakan Binali Yıldırım, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi eleştirerek, 'Şimdi de Muharrem İnce 'TİKA'yı kapatacağım' diyor. TİKA dediğin kuruluş Fetö'nün en fazla nefret ettiği kuruluştur dedi.

Ana kubbesi kapatılan Taksim Camii görüntülendi
Ana kubbesi kapatılan Taksim Camii havadan görüntülendi. Türk bayrağının Taksim Camii’nin tepesine asılmasının ardından Al bayrağın kubbenin üzerinde dalgalanan görüntüsü kendine hayran bıraktı.

Yağan yağmurlar barajları doldurdu
Kocaeli'nin içme suyu ihtiyacının büyük bir bölümünü karşılayan Yuvacık Barajı, son yağışlarla birlikte yüzde yüz doldu.

Anadolu Benekli Semenderi görüntülendi
Tunceli'nin bir kişi, nesli tükenme tehlikesi ile karşı karşıya kalan 'Anadolu Benekli Semenderi' görüntülendi. Son zamanlarda çok sık görülmeye başlayan Semenderi'nin popülasyonunda artış olduğunu izlenimi verdi.

Miniklere tavsiye 'Jimnastik ile büyüyün'
Çocukların özellikle 3 yaşından itibaren jimnastik sporuna başlaması, karakteristik ve fiziki gelişimlerini olumlu yönde etkiliyor.

Ekonomi Vitrini
BİST % 1,18 azalarak 99.465, Dolar % 1,69 yükselerek 4,6015, Euro % 1,34 yükselerek 5,3689, Altın % 1,41 yükselerek 191,62, Petrol % 1,12 azalarak 76,69, Bono % 1,55 yükselerek 17,74'den işlem gördü.

Yarın kara ve denizlerimizde hava nasıl olacak?
2 Haziran 2018 Cumartesi günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara'da 28, İstanbul'da 26, İzmir'de 33 ve Antalya'da 31 derece olacak.
OGÜNhaber