8 - 22 Kasım beyaz perde haberleri ve vizyon filmlerini sizin için derledik. Haftasonu sinema keyfiniz için Vizyon'u kaçırmayın!

Vizyon | 8 - 22 Kasım

9. ULUSLARARASI SUÇ VE CEZA FİLM FESTİVALİ BAŞLIYOR!

9. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali bu yıl 22 - 28 Kasım tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşecek. Festivale dair ilk detaylar düzenlenen bir basın toplantısında paylaşıldı. Festival Direktörü Bengi Semerci; Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali'nin 9. yılında "Uzun Metraj Film Yarışması" jürisini açıkladı. Adalet temalı filmlerin yarışmacı olarak katılacağı festivalin jüri başkanı Zuhal Olcay olurken, jüride ayrıca Izeda Gradevic, Sahraa Karimi (yönetmen), Onur Saylak ve Ioana Uricaru (yönetmen) gibi ulusal ve uluslararası isimler de yer alıyor.

ALTIN PORTAKAL’DA SULAR DURULMUYOR!

Antalya Altın Portakal Film Festivali bu yıl 56. kez düzenlenirken, ‘Öze dönüş’ temasıyla gerçekleşen festivalde, salonlar kelimenin tam anlamıyla tıklım tıklım doldu ancak tartışmalar bu yıl da eksik olmadı. Festival boyunca göz önünde olmayan ve seçkinin son filmi olarak gösterilen Ali Özel yönetimindeki Bozkır,  tam 11 ödül alarak, herkesi şaşırtırken yeni tartışmalara da yelken açtı.

EZEL AKAY SİNEMAYA GERİ DÖNDÜ!

Contact Film Works ile Mars Media ortak yapımı "Dokuz Kere Leyla"da Ezel Akay'ın imzası olacak! Akay, uzun süre sonra çekeceği komedi türündeki filme beyaz perdeye dönmüş olacak. Filmin başrollerinde ise usta oyuncular Demet Akbağ ve Uğur Yücel yer alacak.

9. MALATYA FİLM FESTİVALİ BAŞLIYOR!

Bu yıl 9. kez gerçekleştirilecek olan Malatya Film Festivali'nde yarışacak Ulusal Uzun Metraj Yarışma filmleri resmi olarak açıklandı. Yarışma kategorisinde, diğer festivallerden ödülle dönen filmlerin yanı sıra ilk kez gösterimini yapacak olan filmlere de yer verildi. Ön jürinin değerlendirmeleri sonucunda seçilen filmler, 15-19 Kasım tarihleri arasında Malatya Film Festivali'nde yarışacaklar.

RECEP İVEDİK 6

Merakla beklenen Recep İvedik serisinin son filmi , Recep İvedik 6, Konya'ya giderken kendisini Kenya'da bulan Recep İvedik'in maceralarını konu ediyor.Gülmek isteyenler için filmin vizyon tarihi 8 kasım !

ONUN ADI PETRUNYA

8 Kasım’da vizyona giren hem dram hem de komedi filmi olarak tanıtılan,‘Onun Adı Petrunya’ sadece erkeklerin katılabileceği geleneksel bir törene müdahale eden genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Bu ilginç ve dikkat çekici filmi izleyin, pişman olmazsınız !

PAVAROTTI

Oscar'lı yönetmen Ron Howard, dünya çapında bir efsane haline gelen opera sanatçısı Pavarotti'nin hayatını beyaz perdeye taşıdı ve film 8 Kasım’da vizyona girdi. Pavarotti belgeseli hafta sonunuz için çok iyi bir tercih!

YARALI KEKLİK


Taner Tunç’un yönetmenliğinde 8 Kasım’da vizyona giren bir diğer film de Yaralı Keklik; Kardeşine verdiği sözü tutmaya çalışan küçük bir çocuğun hikayesini konu edinen film Dram türüyle vizyonda!

HAPŞU

Çocuklar severek izlediğiniz Hapşu’yu , sinema da izlemeye ne dersiniz? 8 Kasım’da vizyona giren Hapşu, arkadaşları Meli, Vızz, Taka Tuka ile birbirinden eğlenceli maceralara atılan Hapşu'nun hikayesini konu ediyor. Hapşu’yu beyaz perdede yalnız bırakmayın ve filmi kaçırmayın!

ASFALTIN KRALLARI

Sırada 15 Kasım’da vizyona girecek olan Matt Damon, Christian Bale, Caitriona Balfe in başrollerinde olduğu Asfaltın Kralları var. Biyografik bir film olan Asfaltın Kralları, 1966 yılında düzenlenen Le Mans 24 Saat Yarışı’nın gerçek hikayesini konu alıyor. Araba tutkunları bu filmi kaçırmayın !

GECE GELENLER

Yönetmen koltuğunda Fuat Yılmaz'ın oturduğu korku türündeki "Gece Gelenler" filminin oyuncu kadrosunda Murat Seviş, Müge Taştan, Tahsin Dursun, Halil Topal gibi isimler yer alıyor.Türk Korku filmi severler için film 15 Kasım’da vizyonda!

SÖZ VERMİŞTİN

15 Kasım’da vizyona girecek olan romantik bir dram filmi Söz Vermiştin; sosyal medya aracılığıyla yolları yeniden kesişen Nesim ve Lilyan'ın hikayesini konu ediyor. Emre Karayel, Aslı Tandoğan, Şenay Gürler’in başrollerinde olan filmin yönetmeni Baran Seyhan.

KARLAR ÜLKESİ 2

Minikleri mutlu edecek bir film var sırada, Animasyon macera türündeki Karlar Ülkesi 2, Arendelle’in kapılarının çok ötesinde tehlikeli bir yolculuğa çıkan Elsa, Anna, Kristoff, Olaf ve Sven’in maceralarını konu ediyor.Filmin vizyon tarihi 20 Kasım !

DOKTOR UYKU

Çocukluğunda yaşadıklarının karanlık gölgesi altında yaşayan Danny, travmalarıyla boğuşmaktan yorgun düşmüş ve alkole bağımlı hale gelmiştir. Doktor Uyku korku ve gerilim dolu sahneleriyle sizi uyandıracağa benziyor! İsterseniz22 Kasım’da Doktor Uyku ile buluşabilirsiniz.

NAİM:CEP HERKÜLÜ

Bu haftalık Vizyon kapanışımızı merakla beklediğimiz bir filmin haberiyle yapıyoruz. Geçtiğimiz yıl sürpriz yaparak filmi çekeceklerinin haberini veren yapımcı Mustafa Uslu’nun bahsettiği, Naim:Cep Herkülü nihayet beyaz perdede!

22 Kasım’da vizyona girecek olan Naim: Cep Herkülü ülkemiz ve dünya spor tarihine adını altın harflerle yazdıran efsanevi halterci Naim Süleymanoğlu’nun hayat hikayesini konu ediyor. İlk Dünya Rekoru’na imza attığında 15 yaşında olan, spor kariyerine 7 Dünya Rekoru,üç farklı olimpiyatta kazandığı 3 Olimpiyat Altın Madalya, 6 Avrupa Şampiyonluğu ile 7 tane Dünya Şampiyonluğu ve daha nice başarılar sığdıran Naim Süleymanoğlu’nun hayatının anlatıldığı filmde, Süleymanoğlu’na; Hayat Van Eck hayat veriyor.Kesinlikle izlenmesi gereken bir film !
OGÜNhaber