İstanbul Bostancı Oto Saniye'de Burak Gıda'nın sahibi Burak Çeliktaş, veresiye isteyenlere karşı iş yerinin birçok yerine veresiye ile ilgili yazı astı.

Veresiye isteyenlere çözüm bulan iş yeri sahibi

OGÜNhaber olarak neden bu kadar çok 'Veresiye yok, sigaraya da yoktur' yazı astınız sorumuza Çeliktaş,' Bir paket sigara veriyorsunuz, 18 TL'lik zaten 50 kuruş kazanıyorsunuz. Verdiğiniz veresiyeyi tekrar geri kazanmak için 700 TL'lik sigara satmanız gerekiyor. En çok sigaraya veresiye istiyorlar, yazılara rağmen hala veresiye isteyenler var. 1 Tane yazı asınca anlamıyorlar, yer yok yer olsa üç dört tane daha asacağım.' dedi.

'İnsan evladı sigara ile girmez'

İşletme sahibi Burak Çeliktaş iş yerine sigara ile girmek isteyenlere yönelik soruya, 'Yukarıda içeride sigara içilmemesi ile ilgili yasa var, bu yasaya rağmen içeriye giriyorlardı. Bu yazıyı yazdıktan sonra 4 ay içerisinde 1 kişi girdi o da zaten kabul ediyorum dedi. Yani yasadan daha etkili oldu bu yazı.' dedi.



* Röportaj konusu sigara maliyeti ve vatandaşların sigara alırken veresiye istemesi olduğu ayrıca röportaj içerisinde sigaranın içilmemesi gerektiği vurgulandığı için videoda tütün ürünleri sansürlenmemiştir. İçerik herhangi tütün ürününü tavsiye/ilan etmez. OGÜNhaber olarak tütün ürünlerinin sağlığımıza zararlarını hatırlatır içilmemesini tavsiye ederiz.
OGÜNhaber