İstanbul'da taksicilik yapan Salih Altunışık, geliştirdiği projelerle İstanbul’un trafik sorununu 1 ayda çözeceğini iddia ediyor.

Taksici Salih'ten İstanbul trafiğine çözüm

Salih Altunışık, kullandığı ticari taksinin arkasına yazdıkları ve youtube video platformunda çektiği videolar ile dikkat çekiyor. 

Ticari taksisinin arkasına yazdığı 'Cumhurbaşkanım, İstanbul trafiğini 1 ayda çözecek 100 projeyi size vermek istiyorum.' yazısıyla dikkatleri üzerine çeken ve yazılardan dolayı olumlu tepkiler aldığını da belirten Salih Altunışık, Youtube video platformunda çektiği videolarda, İstanbul trafiğine çözüm getireceğine inandığı projelerini çizimleri ile anlatıyor.

İstanbul'un yol haritasındaki kritik noktalara ufak dokunuşlar ve değişiklikler yaparak trafik sorununa çözüm getirilebileceğini ifade eden Altunışık, Binali Yıldırım'a projelerini ilettiğini iddia ediyor.

Salih Altunışık, bu projelerin Türkiye'ye yıllık 4 milyar TL kazandıracağını ve kendisinin hiçbir talebi olmadığını da dile getiriyor. Amacının Türkiye'nin kazanması olduğunu ve insanlığa yarar sağlamak olduğunu belirtiyor ve son olarak halktan, sesinin duyulması için destek olmalarını istiyor.
OGÜNhaber