Gün Medya'nın geçen hafta imzaladığı Merkez Ortaokulu Hacı Hayriye Aygün Spor Kompleksi projesi sonrası haberi duyan öğrenciler duygusal bir video hazırladı.

Kastamonu Merkez Ortaokulu'ndan Gün Medya ve Cengiz Aygün'e duygusal video

Kastamonu'da destekleri ile adından sıkça söz ettiren Gün Medya Onursal Başkanı Cengiz Aygün, son olarak Kastamonu Merkez Ortaokulu'na şirketimizin ve ailemizin annesi, Hacı Hayriye Aygün'ün ismi verilecek spor kompleksinin yapılması için Kastamonu Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzaladı.

Bahçelerine spor kompleksi yapılacağını duyan Merkez Ortaokulu öğrencileri, öğretmenlerinin yardımı ile anlamlı ve duygusal bir video hazırladı.

Videoda Gün Medya ailesine ve Cengiz Aygün'e teşekkürlerini ileten öğrenciler, okul bahçesinde oynadıkları spor branşlarını göstererek spor kompleksinde yapılacak güzel etkinliklerin ve başarıların sinyalini verdiler.

Gün Medya Onursal Başkanı Cengiz Aygün videoyu izledikten sonra, "İşlerin koşturmacası içerisinde izlediğim video bütün stresimi aldı, çok duygulandırdı. Gençlerimiz için her şeyi yapmaya hazırız ve yapmaya devam edeceğiz. Bütün kardeşlerimi öper sevgilerimi iletirim." dedi.


OGÜNhaber