Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan pandemi sebebi ile Geleneksel Gün Medya iftarları yerini erzak kolisi dağıtımına bıraktı.

Gün Medya iftar yardımları Trakya'da dağıtıldı

2010 yılından beri her yıl düzenlenen ve gelenekselleşen Gün Medya iftarlarının vazgeçilmez noktaları arasında Muratlı bulunuyordu. Her yıl yapılan iftarlarda mehter eşliğinde iftar yapan Muratlı halkına bu yıl destek farklı ulaştı.

Ülkemizin dört bir yanına dağıtılan koliler ulaştırılmaya devam ederken Trakya'da TümKasDer aracılığı ile dağıtılan kolileri Rumeli TV sosyal medya hesapları üzerinden yayınladı.

Yayın sonrası sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Gün Medya Onursal Başkanı Cengiz Aygün, "Allah razı olsun, Sevgili Ali Topçu başkanımdan ve Rumeli TV Davut Kurtuluş beyden,Trakyamızın güzel insanlarına selam olsun. Bu yıl özellikle yapılan Ramazan yardımlarında gerek GMG olarak gerekse benim adım olarak hayırlarımızda isim kullanılmamasını rica etmiştik, sağ olsunlar yine ismimizi geçirmiş Ali başkanım, Rabbim kabul etsin keşke çok daha fazlalarını yapabilsek. Trakya da bizim, Karadeniz de, Akdeniz de, Ege de, Marmara da, Güney Doğumuz da, batısından doğusuna Türkiye'yiz biz..." dedi.









OGÜNhaber