Çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılarak dağa götürülen ailelerin HDP Diyarbakır İl binası önündeki evlat nöbeti 1144. gününde devam ediyor.

Evlat nöbeti tutan anne ve balardan TTB ve Tanrıkulu'na sert tepki

Mehmet Aslan - Diyarbakır HDP il binası önünde evlat nöbeti tutan anne ve babalar 1143 gündür eylemlerine Diyarbakır, Van, Hakkari, Şırnak, Muş ve İzmir illerinde devam ediyor bugün yeni 2 ailenin katılımıyla aile sayısı 315 oldu.

Diyarbakır HDP il binası önünde evlat nöbeti tutan anne ve babalar Türk Tabipler Birliği ve CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'na tepki gösterdiler.

Evlat nöbeti tutan anne ve babalar "Türk Tabipler Birliği ve CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu çıkıp HDP ve PKK'nın kimyasal silah kullanılıyor yalanına ortak oluyorlar devlet kimyasal silah kullanmaz bakın bizim 38 çocuğumuz geldi dağdaki çocuklar teslim olsun diye devletimiz elinden geleni yapıyor TTB ve CHP 3 yıldır buradayız niye gelip bizim feryadınızı duyurmuyor HDP bu yalanlarla provokasyon yapıyor artık kimse HDP'nin bu yalanlarını dinlemiyor yalan peşinde koşacaklarına gelip bizim çocuklarımızı PKK'dan istesinler" diye konuştular.
OGÜNhaber