Tatil, hepimizin dört gözle beklediği, bazen aylar öncesinden planlamaya başladığımız, yılın en heyecan verici zaman aralıklarından biri. Özellikle de evcil hayvan sahibiyseniz ve hayvan dostunuzla birlikte tatil yapmak istiyorsanız çantanızı şimdiden hazırlayın!

Bodrum'da evcil hayvan kabul eden oteller

Delfi Hotel

Delfi Hotel Denize yalnızca 100 metre uzaklıktadır ve mandalina ağaçları ile çevrelenmiş, keyifli ve huzur dolu bir ortama sahiptir.

Nomia Hotel

Nomia Hotel Yalıkavak'ıneşsiz maviliklerinde bulunan evcil hayvan dostu butik bir oteldir. Denizi ile huzurlu sessizliği bütünleştiren nezih bir alana sahiptir. Bodrum'un gözdelerinden Nomia Hotel'in en büyük farkı, kavurucu sıcaklıklar yerine serin rüzgarlara eşlik etmesidir. Konforlu ve rahat bir tatil anlayışının tamamını sizlere sunan Nomia Hotel'de denizin eğlencenin ve dinlenmenin tadını doyasıya çıkartabilirsiniz.

Otel Gümüşlük

Otel Gümüşlük Bodrum'un kalabalığından uzak, sakin ve huzurlu bir tatil yapmak için en ideal yerlerden biridir ve beldenin en özel otellerindendir.

Nilufer Hotel

Nilufer Hotel Bodrum'un en güzel koyu olan Karaincir'de bulunur. Anlaşmalı beachten faydalanarak rahatça denize girebileceğiniz, gönül rahatlığı ile kalabileceğiniz, huzurlu ve sevimli bir oteldir.

Costa Bodrum City

Yemyeşil bahçelerle çevrili olan Costa Bodrum City, Bodrum'da yer alan geleneksel beyaz badanalı binalarda hizmet vermektedir.

Liona Residence

Liona Residence Bodrum Yarımadası'nın Gündoğan koyunda; Koyun en seçkin malikanelerinin arasında denizin en dalgasız, rüzgarın en dengeli olduğu bölgededir. Sevdiklerinizle beraber sakin bir tatil yaparken, aynı zamanda 15 dakikalık bir yürüyüşle şehrin içindeki tüm imkanlara ulaşabilirsiniz.

Butikhan Otel

Butikhan Otel merkezi bir konuma sahip olduğu için bir çok eğlence ve gezi mekanlarına oldukça yakındır.

Taş Ev Suites

Tatil boyunca hem Bodrum'un en güzel denizinde serinlemek, hem de otel yerine kendi evinizin konforunda tatil yapmak istiyorsanız rotanız Taş Ev Suites olmalı.

Akyarlar Otel

Akyarlar Otel bir doğa, deniz ve hava cenneti olan Akyarlar'da bulunur. Castello Di Akyarlar butik anlayışla hizmet veren bir oteldir.
OGÜNhaber