Gün Medya, Aysel Arpacı ve Taylan Eyrice yapımcılığında, senaryosunu Banu Kaptanoğulları’ın yazdığı "Artiz Kahvesi"nin yönetmen koltuğunda Ahmet Arpacı oturmakta.

Artiz Kahvesi

Yapımcı Gün Medya, projenin bu kadar büyük ve kapsamlı bir iş olmasının bize kattığı değer her şeyden çok daha önemli, gerisi seyircinin taktiridir diyerek, asıl amacının tek yürek bir iş yapılacak olması ve eski tatların tekrar ekranlara geri dönmesini sağlamak olduğunu belirtti.

Bu kadar büyük bir kadro aynı projede bulunmasının bile hayal olduğu bir zamanda, Gün Medya bunu başardı. Yılmaz Köksal, Murat Arkın (Cüneyt Arkın'ın oğlu), Şirin Yıldırım, Osman Cavcı, Yıldırım Öcek, Hasan Yıldız, Melih Çardak, Esra Sönmezer, Arzu Budak, İsrafil Köse, Muhlis Asan, Arif Durmaz, Ahmet Ali Micanoğlu, Canan Perver, Hamza Yazıcı, Şehnaz Dilan, Kadir Kök, Süheyl Eğriboz, Hababam Sınıfının haytası İsmail Ahmet Arıman, Teoman Ayık, sanatçı Doğuş ve Yeşilçam'ın efsane olmuş tüm artizleri aynı kadroda toplandı.

Ekranda isimleri gerçekten büyük, bir çok firma aynı anda bir çok kanala diziler, filmler, sinema filmleri yapıyor. Dönüp bakınca aralarında gerçek değerleri göremiyoruz. Bu dizi aslında ustaları bir araya toplamayı kendine ilke edinmiştir. Yeşilçam bitmedi bunu ispatlamak istiyoruz.

Biz onlara sahip çıktık, sizinde projeye sahip çıkmanızı bekliyoruz.

OGÜNhaber