Eurosport, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nı yeni bir kanalla TV+’a getiriyor. TV+’ta yer alacak Eurosport 4K Olimpiyat kanalı, Olimpiyatların açılış seremonisinin gerçekleşeceği 26 Temmuz Cuma günü yayına girecek.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları Eurosport 4K kanalıyla TV+’ta

Eurosport, 26 Temmuz’da başlayıp 11 Ağustos’ta sona erecek Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nı izlemek isteyenler için yepyeni Eurosport 4K Olimpiyat kanalını, dijital içerik platformu TV+ izleyicilerine sunacak. Kanal, Açılış ve Kapanış Seremonileri de dahil olmak üzere en ikonik spor dallarında 200 saatten fazla canlı müsabakaya ev sahipliği yapacak.
Yapılan açıklamaya göre, olimpiyatların açılış seremonisinin gerçekleşeceği 26 Temmuz günü yayına girecek olan Eurosport 4K Olimpiyat kanalı; voleybol, atletizm, yüzme, judo, artistik cimnastik ve birçok farklı branştaki müsabakaların heyecanını TV+ Premium kullanıcılarıyla buluşturacak. Günün 24 saati yayın yapacak olan Eurosport 4K, Olimpiyat kanalı müsabakaların olmadığı saatlerde ise tekrar yayınlarıyla izleyicilere Olimpiyat ruhunu yaşatmaya devam edecek. Olimpiyat Oyunları’nı 4K kalitesiyle, kesintisiz izlemek isteyen platform kullanıcıları, Eurosport 4K Olimpiyat kanalına Türkiye’den 20 numaralı kanaldan, KKTC’den ise 19 numaralı kanaldan ulaşabilecek.
OGÜNhaber