İspanya ile oynanacak pley-off karşılaşmasını değerlendiren Antrenör Morca Aureilo Motta, “İspanya güçlü ama biz daha iyi bir takımız." dedi.

Motta:Biz daha iyi takımız

Avrupa Şampiyonasındaki son grup maçında ev sahibi İtalya’yı yenerek play-off’a grup ikincisi olarak kalan A Bayan Milli Takım, yarın (27 Eylül) TSİ 18:30’da İspanya ile karşılaşacak. Karşılaşma, NTV Spor’dan naklen yayınlanacak.


Milli Takım Yardımcı Antrenörü Alper Erdoğuş, takımdaki morallerin en yüksek seviyede olduğunu belirterek, sakatların da yavaş yavaş toparlanmasının kendilerini sevindirdiğini söyledi.

İspanya ile oynanacak pley-off karşılaşmasını değerlendiren Antrenör Morca Aureilo Motta ise şunları söyledi:“İspanya, şampiyonadaki tehlikeli takımlardan biri. Gruplarında oynadıkları tüm maçlarda üst düzey performans gösterdiler. Özellikle Rusya maçında çok iyi oynadılar. Kaybettikleri setlerden biri de 32-30 bitti. Bu da onların ne kadar dirençli bir takım olduklarını gösterir. Savunmaları dirençli ve serviste çok tehlikeliler.”

Play-off maçlarının telafisinin olmadığını hatırlatan Motta, sözlerini şöyle tamamladı:
“İspanya maçına iyi hazırlanmalı ve iyi konsantre olmalıyız. İyi konsantre olursak, İspanya’yı geçer, çeyrek finalde Rusya ile karşılaşırız. Bunu yapacak gücümüz var. İspanya güçlü ama biz daha iyi bir takımız. Oyuncularıma inanıyorum.”

 

 

 

 

OGÜNhaber