Kuşadası Belediye Spor bünyesinde, çocukların yaz dönemini verimli bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla açılan ücretsiz spor okullarında eğitimler devam ediyor. Altı branşta verilen eğitimlere katılan yüzlerce çocuk, tatillerini renkli ve eğlenceli bir biçimde geçiriyor.

Kuşadası’nda çocuklar yaz spor okuluyla tatili keyifli geçiriyor


“Geleceğin Sporcularını Yetiştiriyoruz” sloganı ile çalışmalarını sürdüren Kuşadası Belediye Spor, yaz döneminde de yüzlerce çocuğu sporun farklı branşları ile buluşturmayı sürdürüyor. Bu kapsamda açılan ücretsiz yaz spor okullarına katılan Kuşadalı çocuklar, deneyimli eğitmenler eşliğinde vakitlerini verimli geçiriyor. Çocukların fiziksel gelişimlerine katkı sunmak, enerjilerini daha doğru kullanmalarını sağlamak ve başarılı sporcular yetiştirmek amacıyla basketbol, voleybol, atletizm, yüzme, taekwondo ve karate branşlarında devam eden kurslar yoğun ilgi görüyor.

Çocukların sosyalleşmesine de katkı sağlayan yaz spor okullarında basketbol ve voleybol eğitimleri Uğur İnan Spor Salonu’nda, atletizm, taekwondo ve karate eğitimleri ise Özer Türk Stadı’nda, yüzme eğitimi ise Ada Kültür Merkezi (KEGEV) bahçesindeki havuzda veriliyor. 2012-2017 aralığında doğan çocukların kayıt yaptırabildiği eğitimler yaz sonuna kadar devam edecek. Çocuklarını kurslara kaydettirmek isteyen ebeveynler, Kuşadası Belediyesi Yeni Hizmet Binası içerisinde bulunan Güvercin Masa başvuru masasından veya çağrı merkezini arayarak bilgi alabilirler.
OGÜNhaber