Selçuk Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğülüğünün yürüttüğü çalışmalar kapsamında, kronik hastalığı olan vatandaşlar tedavileri için evlerinden alınıp Aydın ve İzmir’e götürülerek ulaşım desteği sağlanıyor.

Selçuk Belediyesinden kronik hastalara ulaşım desteği

Selçuk’ta sağlık merkezlerine ulaşım zorluğu yaşayan kronik hastalar Selçuk Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü öncülüğünce özel ulaşım hizmeti sağlanıyor. Hastalar, belirlenen gün ve saatlerde evlerinden alınarak tedavi gördükleri sağlık kuruluşlarına güvenli bir şekilde ulaştırılırken, tedavileri tamamlandıktan sonra tekrar evlerine geri götürülüyor.
Selçuk Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından sağlanan ulaşım hizmeti sadece kronik hastalar için değil aynı zamanda hasta yakınları için de büyük bir rahatlık sağladığı gözlemlendi. Hasta yakınları, sevdiklerinin güvenli bir şekilde sağlık hizmeti almasının huzurunu yaşarken, kendi işlerini ve günlük sorumluluklarını aksatmadan yapabilmenin memnuniyetini yaşadıklarını söylediler.

Sosyal belediyecilik anlayışı
Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde yürütülen bu hizmetlerin aralıksız devam ettiğini, bu kapsamda vatandaşların sağlık hizmetlerinde de işlerinin kolaylaştırmaya destek olduklarını ifade eden Selçuk Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Engin Kaçer, dayanışmaya önem veren Efes Selçuk Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi vatandaşlara da desteklerinin devam edeceğini kaydetti.
Bu hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşlar, Selçuk Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvuruda bulunarak detaylı bilgi alabilir ve hizmetten yararlanabilecekleri belirtildi.
OGÜNhaber