Sağlık turizmi çalışmalarını hızlandıran Medical Point Hastaneler Grubu, bugüne kadar yaklaşık 100 bin hastayı iyileştirdi. Veysi Kubba, “Dünya standartlarında hizmet sunmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Medical Point, 100 bine yakın yabancı hastaya şifa oldu

Sağlık sektöründeki 25 yıllık tecrübesi ile kaliteli sağlık hizmetinden ödün vermeyen Medical Point Hastaneler Grubu, her geçen gün artan sağlık turizmi çalışmalarıyla binlerce yabancı hastaya umut oluyor. Robotik cerrahi, kişiselleştirilmiş tıp, yapay zeka destekli teşhis, büyük veri analizini içeren Sağlıkta 5.0 mottosu ile uluslararası hizmet veren Medical Point Hastaneler Grubu, kurulduğu günden bu yana yaklaşık 100 bin yabancı hastayı iyileştirdi.

İngiltere, Amerika, Libya
Medical Point Hastaneler Grubu; başta İngiltere, Amerika ve Libya’dan gelen hastalara Ortopedi, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Onkoloji ve Hematoloji bölümleri ağırlıklı tedavi hizmeti sundu. Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysi Kubba, uluslararası bir marka olmanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek, “Başta İngiltere, Amerika ve Libya’dan gelen hastalarımıza dünya standartlarında hizmet sunmanın gururunu yaşıyoruz. Bölümlerimizde uzman kadromuzla hastalarımızın sağlığına kavuşmaları için özveriyle çalışıyoruz. Amacımız, ileri teknoloji ve uzmanlık gerektiren tedavileri, yüksek kaliteli sağlık hizmetleri ile birleştirerek daha fazla hastaya ulaşmaktır.” dedi. Kubba, sağlık turizmi alanında hızla büyüyen Medical Point Hastaneler Grubu’nun, hasta memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedeflediğini vurgulayarak, “Sağlıkta güvenilir ve tercih edilen bir marka olma yolunda ilerlemeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Kakakistan’a şifa köprüsü
Kazakistan Almatı’da açılan sağlık ofisiyle çalışmalarını hızlandıran Medical Point Hastanesi Grubu, uzman hekim kadrosuyla Kazakistanlı hastalara da şifa dağıtacak. Geçtiğimiz günlerde İEÜ Medical Point Hastanesi’ni ziyaret eden Kazakistanlı hekimler, Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü’nden Doç. Dr. Funda Göde, Op. Dr. Lyudmyla Kadıoğlu, Op. Dr. Pınar Tuğçe Özer, Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Bölümü’nden Doç. Dr. Mehmet Gökçü’den eğitim aldı. Kazakistan’la kurulan bu şifa köprüsünün farklı işbirliklerine de kapı açacağını ifade eden Veysi Kubba, “Sağlık ofisimizde, belirli günlerde Kazakistan’a giden uzman hekimlerimiz en güncel ve en etkili tedavi yöntemlerini Kazakistanlı hastalar ile paylaşıyor. Bu şifa köprüsü iki ülke arasındaki bilgi ve tecrübe paylaşımını güçlendirecek önemli bir adımdır. Gelecekte farklı işbirliklerine de kapı açılacağına inanıyorum.” diye konuştu.
OGÜNhaber