Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Hizmet Başkanları ile birlikte Kale ilçesindeki sağlık tesislerinde inceleme ve değerlendirmelerde bulundu.

Kale yeni modern bir hastaneye kavuşacak


Kale Devlet Hastanesi’nde yerinde değerlendirmelerde bulunan İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Hastane Başhekimi Uz. Dr. Taner Mutlu’dan yürütülen hizmetlerle ilgili bilgi aldı. Hekimler ve sağlık çalışanları ile toplantı düzenleyerek talep ve önerileri dinleyen Öztürk, acil serviste tedavi alan hastaları da ziyaret etti, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kale Devlet Hastanesi’ne Haziran ayında yeni hekim atamalarının yapıldığını belirten İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk; “Haziran ayında 1 Aile Hekimi ve 1 Dahiliye Uzmanının başlamasıyla birlikte Kale Devlet Hastanemizde 2 Aile Hekimi, 2 Dahiliye Uzmanı, 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ve 2 Diş Hekimi ile hizmet verilmektedir. Yataklı servisler ve acil servisin yanı sıra, psikolog, diyetisyen, sigara bırakma polikliniği ile vatandaşımızın hizmetinde olan Hastanemizde, ayrıca aktif olarak evde sağlık hizmetleri yürütülmektedir” diye konuştu. Kale Devlet Hastanesinin yenileneceğini de sözlerine ekleyen Öztürk, yeni hastanenin yapım sürecinde hastane hizmetlerinin geçici olarak sunulacağı hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu ve Acıpayam, Tavas, Çivril ve Çameli’den sonra Kale İlçesinin de yeni modern bir hastaneye kavuşacağını belirtti.

Kale 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, Kale Aile Sağlığı Merkezi ve eczaneleri de ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Cem Şimşir ve sağlık çalışanları ile görüştü, iyi çalışmalar dileklerinde bulundu.
OGÜNhaber