Türkiye’nin yerli propolis üreticisi BEE’O’nun inovatif ve doğal cilt bakım ürünlerini tanıttığı lansmana katılan ünlü oyuncu Doğa Rutkay Kamal’ın yeni imajı gözlerden kaçmadı.

BEE’O Propolis Kurucusu Aslı Elif Tanuğur Samancı: “Adı zehir, kendi şifa”

BEE’O, Feriye İstanbul’da geniş katılımlı bir lansmanla APIBEAUTY ve APICARE serilerini tanıttı. Lansmanda, arı zehirli cilt bakım formülleri ve doğal güneş ürünleri sergilendi. İlk olarak oğlunun bağışıklık sistemini güçlendirmek amacıyla propolis üretimine başladığını belirten BEE’O Propolis Kurucusu ve Genel Müdürü Dr. Aslı Elif Tanuğur Samancı, “Oğlumun bağışıklık sistemi için propolis üretimine başladım ve oğluma şifa olunca tüm annelere ulaştırmaya hayaliyle girişimcilik yolculuğuna çıktım. Takviye edici gıda kategorisinde elde ettiğimiz başarının ardından kozmetik alanında da arı ürünleri içeren doğal cilt bakım formülleri geliştirmeyi hedefledik. Bugün, bu hedef doğrultusunda sizlerle buluşturduğumuz cilt bakım ürünleri, Ar-Ge gücümüzün göstergesidir” dedi.

Dünya’da bir ilke imza atıldı
Bir ilke imza atarak arı zehrini cilt bakım ürünlerinde kullandıklarının altını çizen Samancı, “İnovatif cilt bakım kategorimizde organik non-nano mineral çinko filtre içeren güneş kremlerimiz arı zehirli sivilce ve yağlanma karşıtı serum gibi tamamen doğal ürünlerimiz bulunuyor. Cosmos organik sertifikalı cilt bakım ürünlerimizde, arı ürünlerinin yanında doğal bitkisel yağlar, değerli vitaminler, aloe vera, hyaluronik asit, mineral çinko C Vitamini, B5 vitamini ve E vitamini gibi çok değerli cilt bakım bileşenlerini de kullanıyoruz" dedi.

Doğa Rutkay, arılardan gelen doğal güzellikle tanıştı
Davete katılan ve Eşi ve iki çocuğuyla İstanbul’u terk ederek İzmir’in Urla ilçesine yerleşen Doğa Rutkay, bronzlaşmış, saçları sararmış ve biraz da kilo vermiş olarak dikkat çekti. Lansmana katılan Doğa Rutkay Kamal, “Sanki yılın 365 günü tatil yapıyorum!” dedi. Doğa Rutkay Kamal, kuru ve atopik bir cildi olduğunu belirterek, Ürünlerin hem doğal içeriğiyle hem de yoğun nem verici özellikleriyle tam da kendi cildine uygun olduğunu söyledi. Kamal, markanın takviye edici gıda ürünlerinden sonra doğal cilt bakım ürünleriyle tanışmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.
OGÜNhaber